Mantelzorgwaardering 2018

Het is vanaf nu mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen! Mantelzorgers zijn van grote waarde, voor de naaste(n) die men verzorgt en voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers ook in 2018 met een financieel extraatje.

 
Bent u mantelzorger? Als mantelzorger zorgt u langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke of gehandicapte naaste. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, een vriend, buur of kennis.
Zorgt u voor iemand in Rijswijk, dan kunt u vanaf heden weer de mantelzorgwaardering aanvragen via Mantelzorg Welzijn Rijswijk. Voor 2018 is de hoogte van de mantelzorgwaardering vastgesteld op 80 euro.


Elke mantelzorger kan de mantelzorgwaardering jaarlijks één keer aanvragen. Dit kan tot en met 14 oktober 2018. De waardering wordt rond de Dag van de Mantelzorg (10 november 2018) uitbetaald.

U kunt de aanvraag indienen via internet: door hier te klikken


www.welzijn-rijswijk.nl/mantelzorgwaardering-aanvragen


Heeft u geen internet? Gebruik dan de antwoordkaart uit de folder Mantelzorgwaardering 2018.
De folder kunt u afhalen bij de wijkcentra van Welzijn Rijswijk en op het stadhuis.

Vragen?
Heeft u nog vragen over mantelzorg of de mantelzorgwaardering? Neem dan contact op met één van de mantelzorgconsulenten van Welzijn Rijswijk via 070 – 7579200 of mail naar
mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl

 

Terug naar overzicht