Aan Tafel!

We nodigen inwoners van Rijswijk uit om mee te doen: vraag eens een buur, een straat-, buurt- of wijkgenoot om samen iets te ondernemen. Samen koffie drinken, recepten uitwisselen, koken, eten, een spelletje spelen, gamen. Kortom ga samen aan tafel, praat met elkaar en leer elkaar kennen. Maar samen een wandeling maken of iets anders doen is natuurlijk ook prima.


Aan Tafel staat voor verbinding, het samen zijn en ontmoeten. dit is de essentie van het werk van Welzijn Rijswijk.
Veel activiteiten geeft Welzijn Rijswijk vorm aan tafel: de Open Eettafel, Koffie op locatie, gespreksgroepen voor mantelzorgers. Niet voor iedereen is het hebben of opdoen van sociale contacten een vanzelfsprekendheid. Voor de ene persoon is een bezoek aan Welzijn Rijswijk net zo vanzelfsprekend als boodschappen doen, voor de ander is het een overwinning om binnen te komen in een wijkcenterum of zich aan te melden voor een activiteit.
Toch kunnen wij met de kracht van samen ook het verschil maken voor die Rijswijkers voor wie de drempel te hoog is.

Afgelopen zaterdag hebben we de kick off gehouden van de actie: Aan Tafel!
Samen met onze buren, de buren van Wijkcentrum Stervoorde, hebben we genoten van een gezellig en inspirerend ontbijt. Het was een tafel vol leuke mensen met mooie verhalen!

We nodigen inwoners van Rijswijk uit om mee te doen: vraag eens een buur, een straat-, buurt- of wijkgenoot om samen iets te ondernemen.
Samen koffie drinken, recepten uitwisselen, koken, eten, een spelletje spelen, gamen.
Kortom ga samen aan tafel, praat met elkaar en leer elkaar kennen.
Maar samen een wandeling maken of iets anders doen is natuurlijk ook prima.

Bij onze wijkcentra, in de bibliotheek, het stadhuis en op andere plekken in Rijswijk liggen speciale (gratis) ansichtkaarten waarmee u iemand kunt uitnodigen.
Maar iemand gewoon persoonlijk vragen mag uiteraard ook!

We horen uw mooie verhalen graag terug, zodat we hier anderen weer mee kunnen inspireren.
Mail ons uw verhaal, uw foto: monique.hofland@welzijn-rijswijk.nl

 

 

Terug naar overzicht