Doe mee met NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Ook eens ervaren hoe het is om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan op www.NLDoet.nl

Tijdens NLDoet  krijgen natuurlijk ook inwoners van Rijswijk de kans om eenmalig aan de slag te gaan als vrijwilliger.
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van onze samenleving.Op de website van NLDoet, www.nldoet.nl , hebben diverse maatschappelijke organisaties uit Rijswijk, zoals Don Bosco, Florence en het Knaaghof,  klussen en activiteiten geplaatst waarvoor je je kunt aanmelden als je aan het vrijwilligerswerk wilt ‘snuffelen’.
Voor mensen die nog geen vrijwilligerswerk doen, is dit een mooie gelegenheid te ervaren hoe leuk het is!


Je kunt ook op een andere manier dan via NLDoet ervaren hoe het is om je als  vrijwilliger in te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld met een maatschappelijke organisatie in Rijswijk afspreken eenmalig aan vrijwilligerswerk deel te nemen. Onder meer kinderboerderij ’t Akkertje biedt daartoe de mogelijkheid.

Vrijwilligerscentrum Rijswijk en de Rijswijkse Uitdaging besteden op 15 en 16 maart in Wijkcentrum Stervoorde volop aandacht aan NLDoet en aan het vrijwilligerswerk in Rijswijk.
Loop binnen en je krijgt  informatie over het doen van vrijwilligerswerk bij uiteenlopende organisaties in Rijswijk. Tevens  zijn er enkele leuke activiteiten gaande, zoals een High Tea voor senioren en mantelzorgers  en een feestelijke bijeenkomst om te vieren dat er 100 taalkoppels gevormd zijn. 


Op de websites www.vrijwilligerscentrum.nl en www.rijswijkseuitdaging.nl staat informatie over vrijwilligerswerk  en vacatures in Rijswijk en over het aanbod van workshops voor vrijwilligers.


Terug naar overzicht