Data Repair Café Rijswijk 2018

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Lees meer »

50 dingen die je in Rijswijk gedaan moet hebben voor je 12e

In Rijswijk valt van alles te doen en te beleven, dat wist je natuurlijk al lang. Maar heb jij wel eens iets van onze lijst gedaan? Lees meer »

Aan Tafel!

We nodigen inwoners van Rijswijk uit om mee te doen: vraag eens een buur, een straat-, buurt- of wijkgenoot om samen iets te ondernemen. Samen koffie drinken, recepten uitwisselen, koken, eten, een spelletje spelen,...Lees meer »

Terugblik Dag van de Mantelzorg

Op zaterdag 10 november organiseerde Welzijn Rijswijk in Wijkcentrum Stervoorde een feestelijke middag voor mantelzorgers in het kader van de landelijke Dag van de Mantelzorg. Even een middag welverdiende ontspanning voor...Lees meer »

Samen eten voor singles

Iedere eerste donderdag van de maand ben je welkom in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4, 2282 AL Rijswijk. Aanvang: 18.00 uur. De kosten bedragen € 5,00.Lees meer »

Vanaf maandag 29 oktober ook ’s avonds naar de Formulierenhulp!

Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren voor de aanvraag van onder andere de zorg- of huurtoeslag, de Ooievaarspas, kwijtschelding van gemeentelijke belastingen?Lees meer »

Ren gezellig met ons mee!

Welzijn Rijswijk heeft een hardloop groep voor 12+ers. Elke maandag om 19.00 uur verzamelt een leuke groep deelnemers bij Wijkcentrum Stervoorde. We lopen iedere keer een andere route. Je kunt in je eigen tempo lopen en er...Lees meer »

Koffie inloop mantelzorgers in Het Oude Raadhuis

Het is belangrijk af en toe even tijd voor uzelf vrij te maken. Misschien bent u ook benieuwd hoe andere mantelzorgers alles voor elkaar krijgen en regelen. Dan is de koffie inloop ideaal voor u!Lees meer »

Voetjes van de vloer!

Wilt u ook wel eens gezellig samen uit? Speciaal voor mantelzorgers met degene voor wie zij zorgen organiseren we op diverse zaterdagen dansmiddagen in Wijkcentrum Stervoorde. Bent u senior? Ook dan bent u van harte welkom. U...Lees meer »