Wandelen voor beginners: nu ook in Oud- Rijswijk

Wegens groot succes in Nieuw Rijswijk organiseert Welzijn Rijswijk, in samenwerking met Cardia, nu ook in Oud Rijswijk Wandelen voor beginners . Iedere woensdag om 11 uur vertrekken we vanaf Onderwatershof, zodra er voldoende...Lees meer »

De bewegingscursussen gaan weer van start

Welzijn Rijswijk start vanaf 6 september weer met de bewegingscursussen voor senioren.Lees meer »

24 oktober: Taalcafé in Wijkcentrum Stervoorde

Op dinsdag 24 oktober, van 15.00 uur tot 17.00 uur, is er weer een Taalcafé bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 14.45 uur staan de deuren open aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. Lees meer »

Overzicht spreekuren ( aangepast juli 2017)

Met ingang van 1 augustus 2017 heeft de Formulierenhulp van Welzijn Rijswijk één centraal spreekuur: maandagmiddag in Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1, van 13.00 uur tot 16.00 uur. Het spreekuur op...Lees meer »

Samen lezen is leuker

Houdt u van lezen en vindt u het leuk om dit met anderen te delen? In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis komt elke tweede vrijdag van de maand , van 10.00 tot 12.00 uur, een boekenclub bij elkaar. Lees meer »

Woensdag 25 oktober Themabijeenkomst Mantelzorg: Hulp via de WMO

Waar: Wijkcentrum Stervoorde Tijd: 13.30 – 15.30 uur (zaal open om 13 uur) De entree is gratis.Lees meer »

Nacht van de Vluchteling

Hoe lang zou jij lopen uit angst voor geweld? Alweer bijna twee weken gelden heeft Welzijn Rijswijk deelgenomen aan de nacht van de Vluchteling om geld op te halen voor stichting Vluchteling. Lees meer »

Nieuw cursusaanbod Vrijwilligersacademie

Het nieuwe aanbod voor vrijwilligers en actieve inwoners van Rijswijk staat online op vrijwilligersacademierijswijk.nlLees meer »

11 november: Dag van de Mantelzorg

Zaterdagmiddag 11 november vieren wij met-en-voor u de Dag van de Mantelzorg. De dag waarop heel Nederland mantelzorgers in het zonnetje zet! Vanaf 13.30 uur bent u welkom in Wijkcentrum Stervoorde, waarna we om 14 uur samen met...Lees meer »

Kerstbrunch 2017: helpt u mee?

Kerst vier je samen. Voor velen is Kerst een gezellige tijd die je met familie en vrienden viert. Maar dat geldt niet voor iedereen. Lees meer »

GRIP&GLANS cursus Een cadeautje voor uzelf!

Welzijn Rijswijk biedt sinds dit jaar de GRIP&GLANS cursus aan. Iedereen is deels zelf verantwoordelijk voor zijn of haar geluk. Soms is het goed even de balans op te maken en te kijken hoe het beter of plezieriger kan. Lees meer »

Nieuw cursusaanbod voor vrijwilligers in Rijswijk

Het nieuwe cursusaanbod voor vrijwilligers en actieve inwoners van Rijswijk staat online op vrijwilligersacademierijswijk.nl Lees meer »

Voor Mekaar

Redt u het (tijdelijk) niet meer zelfstandig, bijvoorbeeld door een ongeval, lichamelijke beperking of ziekte? Mist u hierdoor aansluiting in uw sociale leven? Zoekt u daarom bijvoorbeeld hulp bij het doen van boodschappen,...Lees meer »

Thee, koffie en Boostcamp in Park de Driesprong

Acht weken lang, op donderdagmiddag, met ingang van 7 september zijn wijkbewoners van harte welkom om koffie/thee te komen drinken in Park de Driesprong in Te Werve. Lees meer »

Brugklascoach voor een fijne start op demiddelbare school

De overstap van basisschool naar de middelbare school kan voor sommige kinderen een enorme stap zijn. Kan uw kind wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Dan kan ‘Dag groep 8, brugklas in zicht!’ uw kind helpen om een fijne...Lees meer »

Terugblik Dag van de Mantelzorg 2016

Op zondag 13 november 2016 vond de viering van de landelijke Dag van de Mantelzorg in Rijswijk plaats.Lees meer »