Data Repair Café Rijswijk 2018

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Lees meer »

Koffie inloop voor mantelzorgers in Het Oude Raadhuis

Bent u mantelzorger? Doet u dit met veel liefde, maar vindt u het ook fijn om zo nu en dan met andere mantelzorgers te praten? Gun uzelf even de tijd om met anderen in een ontspannen sfeer ervaringen of tips uit te wisselen. Lees meer »

Nieuwe brochure bewegingscursussen Beweeg Meer verkrijgbaar

In de onlangs verschenen brochure Beweeg Meer staat alle informatie over de bewegingscursussen voor senioren in 2018. Deze brochure is gratis af te halen in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde, in het Stadhuis en in de...Lees meer »

Elke maandagavond HARDLOOPGROEP voor jongeren 15+!

Elke maandagavond van 19.00 – 20.00 uur kunnen jongeren aansluiten bij de hardloopgroep, om hun conditie op peil te houden. Maar jongeren die nog niet zo veel conditie hebben, zijn ook hartstikke welkom! Lees meer »

Ferry Mingelen leidt cultureel-maatschappelijk debat

Dinsdagavond 13 maart leidt Ferry Mingelen in de Rijswijkse Schouwburg een cultureel-maatschappelijk debat met de lijsttrekkers van politieke partijen die in Rijswijk meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Het...Lees meer »

Altijd al Spaans willen leren?

Dan is dit uw kans! Nog voor de zomer kunt u de eerste beginselen van deze mooie en veel gebruikte taal leren.Lees meer »

Iedereen kan (dikke dames) schilderen!

Kosten: €7,50 met ooievaarspas €5,00 (vooraf betalen) Wanneer: maandag 26 maart 2018 Tijdstip: 13.00 uur tot 16.00 uur Waar: Wijkcentrum Het Oude Raadhuis (Laan Hofrust 4 Rijswijk) Aanmelden: ...Lees meer »

MIJN KUNST IS TOP!

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Locatie: CBS De Melodie, Admiraal Helfrichsingel 20 in Rijswijk Kosten: gratis Lees meer »

Iedere donderdag: warme lunch in Het Oude Raadhuis 12.00-13.15 uur

Vindt u het gezellig om samen te eten, maar wilt u liever ’s avonds de deur niet uit? In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, het prachtige stadhuis van weleer, wordt vanaf 1 februari elke donderdag een warme maaltijd door onze kok...Lees meer »

Welzijn Rijswijk spreekuren

Welzijn Rijswijk houdt op vaste tijdstippen diverse spreekuren op velerlei gebied. Lees meer »

21 maart: Brei& Haakclub voor iedereen

Op woensdag 21 maart liggen de brei en haaknaalden van de multiculturele Brei& Haakclub van Welzijn Rijswijk vanaf 13.00 uur weer klaar. Lees meer »

Gezellige (lesgevende) biljarter(s) gezocht

In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis is een aparte biljartkamer. Een mijnheer wil hier graag gebruik van maken. Alleen: hij kan niet biljarten. Dus zoekt hij gezelschap. In ieder geval van iemand die het leuk vindt om hem de fijne...Lees meer »