Data Repair Café Rijswijk 2018

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Lees meer »

Iedereen kan (dikke koeien) schilderen!

Wanneer: maandag 28 mei 2018 Tijdstip: 13.00 uur tot 16.00 uur Waar: Het Oude Raadhuis (Laan Hofrust 4 Rijswijk) Aanmelden: aan de bar van Het Oude Raadhuis voor 21 mei 2018 Meer info: Lisette...Lees meer »

Vanaf 25 mei: iedere vrijdagavond Power Up in Het Oude Raadhuis

Hou je van bordspellen? Wil je nieuwe mensen ontmoeten om gezellig mee te kletsen? En ben je tussen de 16 en 36 jaar oud? Kom dan vanaf 25 mei op vrijdagavond naar Wijkcentrum Het Oude Raadhuis! We beginnen om 19.00 uur en...Lees meer »

30 mei: Wereldkeuken in Wijkcentrum Stervoorde

Op woensdag 30 mei is er weer een Wereldkeuken bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 17.45 uur bent u welkom aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. Lees meer »

Mantelzorgwaardering 2018

Het is vanaf nu mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen! Mantelzorgers zijn van grote waarde, voor de naaste(n) die men verzorgt en voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers ook in...Lees meer »

50 dingen die je gedaan moet hebben voor je 12e in Rijswijk

In Rijswijk valt van alles te doen en te beleven, dat wist je natuurlijk al lang. Maar heb jij wel eens iets van onze lijst gedaan? Lees meer »

Wijkcentrum Stervoorde nu ook op zaterdag open!

We zijn nu ook geopend op de zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Jong en oud zijn welkom!Lees meer »

Iedere donderdag: warme lunch in Het Oude Raadhuis 12.00-13.15 uur

Vindt u het gezellig om samen te eten, maar wilt u liever ’s avonds de deur niet uit? In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, het prachtige stadhuis van weleer, wordt vanaf 1 februari elke donderdag een warme maaltijd door onze kok...Lees meer »

Drums Alive: voor ouders en kinderen

Lekker drummen op een bal? Ja, je leest het goed. Bij Drums Alive ga je met drumstokken drummen op een bal in combinatie met beweging. Je gaat werken met verschillende soorten muziek, ritmes, trommelslagen en tempo’s. Lees meer »

Welzijn Rijswijk spreekuren

Welzijn Rijswijk houdt op vaste tijdstippen diverse spreekuren op velerlei gebied. Lees meer »

Spectaculaire kick off 24 mei: the Gap ( 12 t/m 25 jaar)

Dit wil je niet missen: er zijn workshops beatscreation, house dans, jammen, er is een FIFA toernooi, een fotoshoot voor je Instagram profielfoto en een hapje en een drankje. Ook maken we binnenkort de special guest bekend!...Lees meer »

Elke donderdagochtend: Koffie met 'inhoud' 10.00- 11.30 uur

Nieuw leven in de koffiebrouwerij met Lina en Therese in de huiskamer aan de P. van Vlietlaan 2. Lees meer »

Vrijwilligers gezocht voor afnemen buurtonderzoek

Sociaal werkers van Welzijn Rijswijk gaan samen met vrijwilligers in Oud Rijswijk bij mensen thuis persoonlijke interviews afnemen. Aan de hand van een vragenlijst die door studenten van de Haagse Hogeschool is samengesteld,...Lees meer »