Data Repair Café Rijswijk 2018

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Lees meer »

Vanaf 25 mei: iedere vrijdagavond Power Up in Het Oude Raadhuis

Hou je van bordspellen? Wil je nieuwe mensen ontmoeten om gezellig mee te kletsen? En ben je tussen de 16 en 36 jaar oud? Kom dan vanaf 25 mei op vrijdagavond naar Wijkcentrum Het Oude Raadhuis! We beginnen om 19.00 uur en...Lees meer »

Mantelzorgwaardering 2018

Het is vanaf nu mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen! Mantelzorgers zijn van grote waarde, voor de naaste(n) die men verzorgt en voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers ook in...Lees meer »

50 dingen die je gedaan moet hebben voor je 12e in Rijswijk

In Rijswijk valt van alles te doen en te beleven, dat wist je natuurlijk al lang. Maar heb jij wel eens iets van onze lijst gedaan? Lees meer »

Drums Alive: voor ouders en kinderen

Lekker drummen op een bal? Ja, je leest het goed. Bij Drums Alive ga je met drumstokken drummen op een bal in combinatie met beweging. Je gaat werken met verschillende soorten muziek, ritmes, trommelslagen en tempo’s. Lees meer »

Welzijn Rijswijk spreekuren

Welzijn Rijswijk houdt op vaste tijdstippen diverse spreekuren op velerlei gebied. Lees meer »

Vakantiestop Formulierenhulp 2 t/m 29 juli

Vrijwilligers Ineke, Manuela, Ton en Bert gaan van een welverdiende vakantiebreak genieten. Maandag 30 juli zijn ze er weer om iedereen te helpen tijdens het Formulierenhulp spreekuur. Lees meer »

Het is weer tijd voor de Zomerschool! Met update

U kunt de brochure van de Zomerschool ophalen in het Stadhuis, de bibliotheek en in wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde. De Zomerschool is een jaarlijks terugkerend evenement voor senioren en wordt dit jaar voor de...Lees meer »

Reis door Rijswijk vakantie activiteiten

Wil je je aanmelden voor één van de vakantie activiteiten die georganiseerd worden door Welzijn Rijswijk? Geef je op via: jeugd@welzijn-rijswijk.nl

Vrijwilligers Informatief Huisbezoek gezocht

De seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk zoeken vrijwilligers voor het Informatief Huisbezoek (IHB). Middels huisbezoeken worden senioren, die in 2018 de leeftijd van 80, 85, 90 of 95 jaar bereiken bezocht. Lees meer »

Spelen in het park; Speelinstuif voor grote en kleine bijdehandjes

Nieuw! Vanaf nu kun je deze zomer iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur sport en spel materiaal in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis lenen en hiermee onder begeleiding in het park buiten spelen.Lees meer »