Geniet mee van Proeverij in Het Oude Raadhuis

Vanaf januari 2018 wordt er in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis elke werkdag een heerlijke warme lunch geserveerd voor maar €5,00. Graag nodigen we alle Rijswijkers uit om alvast te komen voorproeven op dinsdag 19 december om...Lees meer »

Nieuwe brochure bewegingscursussen Beweeg Meer verkrijgbaar

In de onlangs verschenen brochure Beweeg Meer staat alle informatie over de bewegingscursussen voor senioren in 2018. Deze brochure is gratis af te halen in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde, in het Stadhuis en in de...Lees meer »

Elke maandagavond HARDLOOPGROEP voor jongeren 15+!

Elke maandagavond van 19.00 – 20.00 uur kunnen jongeren aansluiten bij de hardloopgroep, om hun conditie op peil te houden. Maar jongeren die nog niet zo veel conditie hebben, zijn ook hartstikke welkom! Lees meer »

Als dagelijks koken lastig is

Vindt u het, vanwege uw leeftijd, een ziekte of een beperking, lastig om iedere dag te koken? Dan biedt de Maaltijdvoorziening van Welzijn Rijswijk een oplossing. Lees meer »

Nacht van de Vluchteling

Hoe lang zou jij lopen uit angst voor geweld? Alweer bijna twee weken gelden heeft Welzijn Rijswijk deelgenomen aan de nacht van de Vluchteling om geld op te halen voor stichting Vluchteling. Lees meer »

Themabijeenkomst Mantelzorg ‘Samen genieten’

In de decembermaand organiseren de mantelzorgconsulenten van Welzijn Rijswijk voor u én voor degene voor wie u zorgt een heerlijke middag met muzikale ontspanning.Lees meer »

Vuurkorfmeeting in Het Oude Raadhuis

U heeft vast wel eens dat prachtige gebouw gezien aan Laan Hofrust 4. In een ver verleden het stadhuis van Rijswijk. Maar weet u wat er nu allemaal te doen is in Het Oude Raadhuis? En bent u hier nieuwsgierig naar? Lees meer »

December: feestweek voor iedereen!

Het einde van het lopende jaar en het begin van het nieuwe jaar gaan traditioneel gepaard met momenten van samenzijn met uw dierbaren. Die momenten van samenzijn zijn ook momenten van bezinning en verbroedering. Met als...Lees meer »

Lekker naar buiten Tweede Kerstdag!

Welzijn Rijswijk organiseert op Tweede Kerstdag, dinsdag 26 december een kerstwandeling. Wilt u lekker even de benen strekken; we verzamelen om 10.15 uur bij Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4.Lees meer »

Voor Mekaar

Redt u het (tijdelijk) niet meer zelfstandig, bijvoorbeeld door een ongeval, lichamelijke beperking of ziekte? Mist u hierdoor aansluiting in uw sociale leven? Zoekt u daarom bijvoorbeeld hulp bij het doen van boodschappen,...Lees meer »

Woensdag 20 december 2017: Muziekcabaret ‘Samen genieten’

Om het jaar op een bijzondere manier af te sluiten verzorgen wij in de decembermaand voor mantelzorgers én degene voor wie de mantelzorger zorgt een middag met muzikale ontspanning.Lees meer »