Vanaf 4 februari: Sociaal Wijkteam biedt ook bureaudienst aan in wijkcentra

Het Sociaal Wijkteam biedt onafhankelijke hulp en kortdurende begeleiding aan inwoners van Rijswijk. U kunt met vragen of problemen over werk, financiën, wonen, zorg, gezondheid, daginvulling, vrijwilligerswerk, voorzieningen of...Lees meer »

Doe Mee met de Schilderworkshops in Het Oude Raadhuis

Wegens groot succes organiseren we weer een schilderworkshops in Het Oude Raadhuis! U bent iedere laatste maandag van de maand van harte welkom om gezellig mee te schilderen. En te kletsen natuurlijk! De schilderclub begint om...Lees meer »

Nieuwsbrief Seniorenadvies Welzijn Rijswijk

Woont u in Rijswijk en bent u 65 jaar of ouder? U wilt graag blijven mee doen in de maatschappij en vindt het daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van alle actuele ontwikkelingen en activiteiten? Het Seniorenadvies van...Lees meer »

Voor de zomer nog twee keer genieten van muziek en gezelligheid

U bent mantelzorger en merkt dat er weinig leuke dingen zijn waar u samen met degene voor wie u zorgt naar toe kunt gaan? Zou het fijn zijn om er eens even uit te zijn en mensen te ontmoeten en te spreken die begrijpen hoe...Lees meer »

Save the date: Welzijnsbeurs voor senioren

Zet alvast in uw agenda: zaterdag 15 juni is de jaarlijkse Welzijnsbeurs voor senioren in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis. De deuren gaan om 11 uur open.Lees meer »

Samen eten voor singles

Iedere eerste donderdag van de maand ben je welkom in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4, 2282 AL Rijswijk. Aanvang: 18.00 uur. De kosten bedragen € 5,00.Lees meer »

Koffie inloop mantelzorgers in Het Oude Raadhuis

Het is belangrijk af en toe even tijd voor uzelf vrij te maken. Misschien bent u ook benieuwd hoe andere mantelzorgers alles voor elkaar krijgen en regelen. Dan is de koffie inloop ideaal voor u!Lees meer »

22 mei: Onthulling Welzijnszuil in bibliotheek met aansluitend informatiemarkt

Woensdag 22 mei om 14.30 uur zal de Welzijnszuil in de Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk feestelijk onthult worden. De Welzijnszuil is een initiatief van twee partners binnen de Kracht van Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet...Lees meer »