Nieuwe brochure bewegingscursussen Beweeg Meer

In de onlangs verschenen brochure Beweeg Meer staat alle informatie over de bewegingscursussen voor senioren in 2019. Deze brochure is gratis af te halen in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde, in het Stadhuis en in de...Lees meer »

Koffie met.. in Het Oude Raadhuis

Vanaf 23 januari zitten vrijwilligers Monique, Silvia en Marian enthousiast klaar met de koffie in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis. U bent iedere woensdag om 10.30 uur meer dan welkom Lees meer »

Jij wordt toch zeker ook een Superchef!

In februari start Welzijn Rijswijk in het kader van ‘Happy Fit’, weer een nieuwe cursus Superchefs. Basisschool-leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 worden in acht weken omgetoverd tot een echte Superchef. Lees meer »

Fietscursus voor vrouwen

Leer in vijf lessen goed en veilig fietsenLees meer »

Cursus GRIP & GLANS

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Zit u niet lekker in u vel, bijvoorbeeld doordat u uit een moeilijke periode komt, zich regelmatig alleen voelt of denkt: “Is dit het?”. Soms is het goed de balans op te maken en te kijken hoe...Lees meer »

Samen eten voor singles

Iedere eerste donderdag van de maand ben je welkom in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4, 2282 AL Rijswijk. Aanvang: 18.00 uur. De kosten bedragen € 5,00.Lees meer »

Bijeenkomsten voor mantelzorgers voor iemand met GGZ/psychiatrische problematiek

Zorgt u voor: • Uw verslaafde kind/een verslaafde ouder? • Een familielid met een psychische aandoening? • Een naaste met een verstandelijke beperking? • Iemand met persoonlijkheidsproblematiek? Lees meer »

Koffie inloop mantelzorgers in Het Oude Raadhuis

Het is belangrijk af en toe even tijd voor uzelf vrij te maken. Misschien bent u ook benieuwd hoe andere mantelzorgers alles voor elkaar krijgen en regelen. Dan is de koffie inloop ideaal voor u!Lees meer »

Voetjes van de vloer!

Wilt u ook wel eens gezellig samen uit? Speciaal voor mantelzorgers met degene voor wie zij zorgen organiseren we op diverse zaterdagen dansmiddagen in Wijkcentrum Stervoorde. Bent u senior? Ook dan bent u van harte welkom. U...Lees meer »

VluchtelingenWelzijn op zoek naar het 100e taalkoppel!

VluchtelingenWelzijn is op zoek naar nieuwe taalmaatjes. Lijkt het je leuk om in contact te komen met mensen met verschillende culturele achtergronden? Wil je iemand persoonlijk op weg helpen en is de Nederlandse taal echt...Lees meer »