Nieuwe brochure bewegingscursussen Beweeg Meer

In de onlangs verschenen brochure Beweeg Meer staat alle informatie over de bewegingscursussen voor senioren in 2019. Deze brochure is gratis af te halen in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde, in het Stadhuis en in de...Lees meer »

Doe Mee, leer fietsen!

Wilde je altijd al leren fietsen, maar is het er nog niet van gekomen? Meld je dan nu aan!Lees meer »

Vanaf 4 februari: Sociaal Wijkteam biedt ook bureaudienst aan in wijkcentra

Het Sociaal Wijkteam biedt onafhankelijke hulp en kortdurende begeleiding aan inwoners van Rijswijk. U kunt met vragen of problemen over werk, financiën, wonen, zorg, gezondheid, daginvulling, vrijwilligerswerk, voorzieningen of...Lees meer »

Doe Mee met de Schilderworkshops in Het Oude Raadhuis

Wegens groot succes organiseren we weer een schilderworkshops in Het Oude Raadhuis! U bent iedere laatste maandag van de maand van harte welkom om gezellig mee te schilderen. En te kletsen natuurlijk! De schilderclub begint om...Lees meer »

Koffie met een Cop

De politie is een landelijke campagne gestart onder de naam ‘Koffie met een Cop’. Daarbij kunnen inwoners onder het genot van een kop koffie een praatje maken met wijkagenten. “Een kop koffie verbindt de bewoners met de...Lees meer »

Bewegingscursussen voor senioren weer gestart, doe mee!

De feestdagen zijn weer achter de rug en misschien heeft u ook goede voornemens gemaakt? Meer bewegen staat bij veel mensen bovenaan hun lijstje. Vaak direct gevolgd door: nieuwe mensen ontmoeten. Doe dan mee met één van de...Lees meer »

DOE MEE ontmoetingsborden

In de beide wijkcentra van Welzijn Rijswijk, Stervoorde en Het Oude Raadhuis, hangen DOE MEE ontmoetingsborden.Lees meer »

Ook in de avond naar Formulierenhulp!

Hulp nodig bij het invullen van formulieren voor de aanvraag van onder andere de zorg- of huurtoeslag, de Ooievaarspas, kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Lees meer »

Samen eten voor singles

Iedere eerste donderdag van de maand ben je welkom in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4, 2282 AL Rijswijk. Aanvang: 18.00 uur. De kosten bedragen € 5,00.Lees meer »

20 maart: Wereldkeuken in Wijkcentrum Stervoorde

Op woensdag 20 maart is er weer een Wereldkeuken bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 17.30 uur ben je welkom aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 Lees meer »

Wie helpt Welzijn Rijswijk bij buurtonderzoek?

Sociaal werkers van Welzijn Rijswijk gaan eind maart 2019 bij inwoners van Rijswijk thuis interviews afnemen. Deze interviews worden gehouden in twee verschillende wijken. Aan de hand van vragenlijsten wordt inzichtelijk hoe...Lees meer »

Koffie inloop mantelzorgers in Het Oude Raadhuis

Het is belangrijk af en toe even tijd voor uzelf vrij te maken. Misschien bent u ook benieuwd hoe andere mantelzorgers alles voor elkaar krijgen en regelen. Dan is de koffie inloop ideaal voor u!Lees meer »