Data Repair Café Rijswijk 2018

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Lees meer »

Mantelzorgwaardering 2018

Het is vanaf nu mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen! Mantelzorgers zijn van grote waarde, voor de naaste(n) die men verzorgt en voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers ook in...Lees meer »

50 dingen die je in Rijswijk gedaan moet hebben voor je 12e

In Rijswijk valt van alles te doen en te beleven, dat wist je natuurlijk al lang. Maar heb jij wel eens iets van onze lijst gedaan? Lees meer »

Cursus GRIP & GLANS

Bent u er door omstandigheden alleen voor komen te staan, komt u uit een moeilijke periode of voelt zich regelmatig alleen en denkt u: “Is dit het nu?”. Soms is het goed de balans op te maken en te kijken hoe het beter of...Lees meer »

Senior? Beweeg dan mee!

Op maandag 3 september 2018 starten de bewegingscursussen voor senioren weer. Voor een brede groep van vooral senioren biedt Welzijn Rijswijk een gevarieerd aanbod met Seniorengymnastiek, Bewegen op Muziek en Hatha Yoga. Deze...Lees meer »

Druk bezochte Formulierenhulp breidt uit en zoekt vrijwilligers

Veel mensen hebben problemen met het invullen van formulieren. De Formulierenhulp van Welzijn Rijswijk helpt inwoners van Rijswijk met een beperkt budget en/ of een klein sociaal netwerk hierbij. Lees meer »

22 september Het Vrolijk Samen Festival in en bij Wijkcentrum Stervoorde

De Steenvoorde Zuid Bewoners Groep, Stichting Amal en Welzijn Rijswijk hebben de handen ineen geslagen om een spetterend wijkfeest te organiseren op zaterdag 22 september in en bij Wijkcentrum Stervoorde. Lees meer »

Samen eten voor singles

Iedere eerste donderdag van de maand ben je welkom in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4, 2282 AL Rijswijk. Aanvang: 18.00 uur. De kosten bedragen € 5,00.Lees meer »

Zien, horen, proeven en beleven op de Welzijnsbeurs voor Senioren in Stervoorde

Op zondag 7 oktober van 10.30 tot 14.30 uur organiseren de seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk voor de vijfde keer de Welzijnsbeurs voor Senioren. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde, dr. H.J. van Mooklaan 1 te Rijswijk. Lees meer »

Kom erbij festival Rijswijk 5 en 6 oktober in Het Oude Raadhuis

In de week van 27 september tot en met 6 oktober staan allerlei initiatieven in Rijswijk centraal die ontmoetingen en contact met elkaar stimuleren. De week wordt op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober afgesloten in het Oude...Lees meer »

Themabijeenkomst ‘Drang & dwang bij GGZ problematiek’

Op donderdag 4 oktober 2018 verzorgen de mantelzorgconsulenten van Welzijn Rijswijk weer een themabijeenkomst. Tijd: 19.00 – 21.00 uur (zaal open om 18.45 uur) Locatie: Wijkcentrum Stervoorde, HJ van Mooklaan 1,...Lees meer »

Iedereen kan plantenhangers knopen

Retro is in. Wie herinnert zich nog de macramé plantenhangers? Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest, je ziet ze overal!Lees meer »

Bericht voor mantelzorgers

Bent u mantelzorger? Als mantelzorger zorgt u langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke of gehandicapte naaste. Dit kan een partner zijn, éen ouder of kind, of een hulpbehoevende buurvrouw of vriendin. Mantelzorgers zijn...Lees meer »

Verrijk je Buurt inspiratiecafé 27 september in Het Oude Raadhuis

Op donderdag 27 september 2018 organiseert Welzijn Rijswijk samen met Fonds 1818 in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis in Rijswijk een Verrijk je Buurt inspiratiecafé. Hiervoor nodigen wij inwoners van Rijswijk van harte...Lees meer »