Bewegingscursussen

Wilt u graag in beweging blijven? Welzijn Rijswijk biedt verschillende bewegingscursussen aan. De cursussen zijn gericht op het stimuleren van allerlei belangrijke lichaamsfuncties. Regelmatige deelname aan onze bewegingscursussen zorgt ervoor dat u minder last heeft van stijve spieren en gewrichten, uw botten blijven sterker en uw algehele conditie blijft op pijl. Bovendien is bewegen gewoon heel leuk!

 

Wilt u meer informatie over de verschillende bewegingscursussen? Neem dan contact op met: Cursusbureau Welzijn Rijswijk
Telefoon: 070 757 92 06 (te bereiken op di, do en vr tussen 9 en 10 uur.
E-mail: cursusbureau@welzijn-rijswijk.nl.

Alle cursussen worden gegeven in groepsverband, want samen bewegen maakt het toch extra leuk! De docenten zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer. Na afloop kunt u samen met de andere deelnemers een kopje thee, koffie of iets fris drinken. U ontmoet leeftijdsgenoten en werkt ondertussen aan uw conditie.

In de Beweeg Meer gids 2019 vindt u een overzicht met daarbij de locaties en tijden van alle cursussen. (Klikt u op het computericoontje rechtsonder, 2e van rechts om het document op uw scherm te vergroten). In de gids vindt u de cursussen: Bewegen op muziek, Seniorengymnastiek, Wandel Samen, Hatha-Yoga, Sportvriendenclub PLUS, country-line dansen en rounddansen.