Nog even en dan is het eindelijk zover. Dagbesteding ’t Trefpunt van Welzijn Rijswijk verhuist per januari naar Huis van de stad Rijswijk. In het stadhuis krijgt de dagbesteding straks haar eigen ruimte, voorzien van alle gemak en toch heel sfeervol. Op 20 december namen de deelnemers van de dagbesteding afscheid van het Oude Raadhuis.

Door Robert Heijdemann

Eerst was het tijd om afscheid te nemen van wijkcentrum het Oude Raadhuis, gelegen in het groene park Hofrust. De afgelopen jaren hebben de deelnemers, vrijwilligers en medewerkers van Welzijn Rijswijk hier veel mooie momenten met elkaar beleefd. Tijdens het afscheidsfeest werden er onder het genot van een hapje, drankje en gezellige livemuziek herinneringen opgehaald. Aan het einde van de middag werden symbolisch de letters van de muren gehaald.

Huis van de stad Rijswijk

Onlangs zijn de deelnemers van de dagbesteding al een keer wezen kijken in Huis van de stad Rijswijk. Voor velen was dit bezoek een feest der herkenning. Vooral bij het bekijken van de nieuwe trouwzaal kwamen de herinneringen tot leven. Een groot deel van de deelnemers is namelijk getrouwd in het voormalige stadhuis. Maar er zijn ook deelnemers die zelfs nog in het Oude Raadhuis zijn getrouwd!

Artikel is afkomstig van Dagbesteding ‘t Trefpunt neemt afscheid van het Oude Raadhuis | Al het nieuws uit Rijswijk (rodi.nl)