Onze wijkcentra zijn op dit moment op afspraak open. Van vrije inloop kan helaas nog geen sprake zijn. Alleen bezoekers op afspraak, of met een aanmelding voor een activiteit zijn welkom.

De activiteiten van Welzijn Rijswijk bestaan momenteel met name uit bijeenkomsten in kleine groepjes, spreekuren en 1-op-1 afspraken. Dit alles op afspraak en op basis van aanmelding vooraf. De ontmoetingsruimte, normaal gesproken bedoeld voor een kopje koffie of een hapje eten blijft vooralsnog gesloten. Ook biljarten is momenteel helaas niet mogelijk.

Een bezoek aan Wijkcentrum Stervoorde
Bezoekers aan het wijkcentrum worden gevraagd naar hun gezondheid. Ook worden contactgegevens van alle bezoekers genoteerd, dit in verband met het bron- en contactonderzoek van de GGD. In het wijkcentrum is een looproute aangelegd en zijn er diverse andere veiligheidsmaatregelen genomen. Per zaal is er een maximum aantal personen ingesteld. In onze grootste ruimte, de Theaterzaal, is een maximum van 30 personen toegestaan.

Komt u zoveel mogelijk alleen naar het wijkcentrum. Er mogen maximaal 4 personen per huishouden worden toegelaten in het wijkcentrum.

Dagbesteding Ontmoetingscentrum
Wijkcentrum Het Oude Raadhuis wordt met name gebruikt door de dagbesteding Het Trefpunt. Deelnemers van Het Trefpunt worden op de hoogte gehouden van de actuele berichtgeving.

Particuliere Vervoersdienst
De dienstverlening van de Particuliere Vervoersdienst is weer hervat, deelnemers zijn hierover geïnformeerd. Wilt u zich aanmelden, of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met een coördinator van de vervoersdienst via 070 – 757 9 200.

Externe verhuur wijkcentra
Met ingang van 1 oktober wordt de externe verhuur van onze wijkcentra stopgezet. Reeds geplaatste reserveringen worden geannuleerd. Vaste huurders van de wijkcentra worden door Welzijn Rijswijk per brief en telefoon op de hoogte gebracht. Bij vragen verzoeken we u contact op te nemen via 070 – 757 9 200. Vraag naar het beheer.

Dienstverlening In Contact gaat door
De dienstverlening van In Contact, waarbij wij Rijswijkers aan elkaar koppelen, gaat gewoon door. Via deze pagina kunt u zich aanmelden als u graag gebeld wilt worden door een andere Rijswijker, of als u juist iemand anders graag wilt bellen.

Telefoonnummers en bereikbaarheid Welzijn Rijswijk
Ook nu van een vrije inloop nog helaas geen sprake kan zijn, staan wij u graag te woord. De verschillende afdelingen van Welzijn Rijswijk zijn bereikbaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Bij ons algemene telefoonnummer 070 – 757 9 200 kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur terecht met al uw vragen.

Op deze pagina vindt u de telefoonnummers en e-mailadressen van het personeel van Welzijn Rijswijk. Ook staan in dit overzicht de tijden waarop de verschillende afdelingen bereikbaar zijn. Het kan voorkomen dat medewerkers in gesprek zijn. U kunt dan óf een andere collega proberen te bereiken, of een berichtje via voicemail achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.