Laden Evenementen
Recurring Event Evenementenreeks: Dagje zonder koken voor mantelzorgers

Heeft uw zorgvrager dementie en vindt hij/zij het leuk om (een beetje) te helpen in de keuken?  Met een groep zorgvragers die de diagnose dementie hebben, willen we gezamenlijk met een medewerkster van Florence en Ben Lachab (Participatiekeuken) een heerlijke lunch bereiden, voor u als mantelzorger. We draaien de rollen een keer om!

Dat is niet alleen erg gezellig, maar kan ook het zelfvertrouwen van de zorgvrager vergroten, omdat hij/zij zelf aan de slag gaat, en op deze manier iets terug kan geven aan u als mantelzorger. Bovenal is het een leuk uitje voor u en uw zorgvrager.

In totaal worden er drie lunches achter elkaar georganiseerd voor en met dezelfde groep. Voor de zorgvragers is het belangrijk dat ze wennen aan de groep en de ambiance, zodat er vertrouwen ontstaat tussen de deelnemers, ze zich op hun gemak voelen en daardoor zichzelf kunnen zijn.

Tijdens het bereiden van de lunch is er ruimte voor de mantelzorgers om gezellig samen te zijn, ook is er een mantelzorgconsulent aanwezig voor informatie en advies.
Er kunnen 6 tot 8 zorgvragers met hun mantelzorger deelnemen.

Data: zaterdag 12, 19 en 26 maart
Tijd: 11.30 uur tot 14.00 uur.
Locatie: Wijkcentrum het Oude Raadhuis,
(Laan Hofrust 4, 2282 AL Rijswijk)

Lijkt het u leuk om samen met de zorgvrager hierbij aanwezig te zijn?
Informatie of aanmelden kan telefonisch via 070 – 757 92 00 en vraag naar een mantelzorgconsulent of per email mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl

Gegevens

Datum:
26/03/2022
Tijd:
11:30 - 14:00
Serie:
Evenement Categorie:

Organisator

Mantelzorg
Telefoon:
0707579200
E-mail:
mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

Aanmelden
mantelzorg@welzijn-rijswijk.nl

Locatie

Het Oude Raadhuis
Laan Hofrust 4
Rijswijk, 2287 AL Nederland
Telefoon:
070 - 757 92 00