Amateurkunst in Rijswijk: 5 februari eerste editie Lazy Sunday Afternoon in Wijkcentrum Stervoorde

Op zondag 5 februari wordt in wijkcentrum Stervoorde de eerste editie van Lazy Sunday Afternoon georganiseerd. Tijdens deze maandelijkse activiteit treedt er elke keer een andere artiest (amateurkunst) op. De eerste editie wordt afgetrapt door Take 4, Vier muzikale ‘duizendpoten’. Zij bespelen allemaal twee of meerdere instrumenten. Ze spelen onder andere pop, blues, Nederlandstalig, country en ballads. De optredens beginnen om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

De Lazy Sunday Afternoon is op zondagen in Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA in Rijswijk en is gratis te bezoeken (aanmelden is niet nodig). De volgende edities vinden plaats op 12 maart, 16 april, 21 mei en 11 juni.

Deze activiteit wordt georganiseerd Welzijn Rijswijk en Glurenbijdeburen, een landelijke activiteit om op een laagdrempelige manier kennis te maken met amateurkunst. Kijk voor meer informatie op www.glurenbijdeburen.nl

LET OP: Wegens omstandigheden kan Take 4 helaas niet optreden. Zij worden vervangen door: The Greenfield Stringband, een vierkoppige akoestische fiddle band. Ze spelen deuntjes en liedjes uit verschillende hoeken, zoals appalachian, Schotse en Ierse folk, bluegrass en gypsyjazz. De traditionele muziek maar met een hele eigen twist en out of the box klanken. Ze treden ook om 12.00 uur, 13.30 en 15.00 uur op. Elke keer een half uurtje.