In Contact

Heeft u behoefte aan een gesprek? Of wilt u juist een ander een hart onder de riem steken? Meld u dan op ons digitale prikbord of om te bellen met een andere inwoner.

Ga naar In Contact

Bereikbaarheid medewerkers

Onze wijkcentra zijn momenteel gesloten wegens het coronavirus, maar onze medewerkers blijven bereikbaar.

Lees verder

Contact

Telefoonnummers en bereikbaarheid Welzijn Rijswijk

Momenteel zijn onze wijkcentra gesloten, maar vanzelfsprekend willen wij u nog steeds van dienst zijn. Fysieke afspraken worden op dit moment vermeden, wel zijn de afdelingen van Welzijn Rijswijk bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder.

Op deze pagina vindt u de telefoonnummers en e-mailadressen van het personeel van Welzijn Rijswijk. Ook staan in dit overzicht de tijden waarop de verschillende afdelingen bereikbaar zijn. Het kan voorkomen dat medewerkers in gesprek zijn. U kunt dan óf een andere collega proberen te bereiken, of een berichtje via voicemail achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Bellen kan natuurlijk ook. Bel dan naar de receptie van Wijkcentrum Stervoorde via 070 – 757 9 200. De receptie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Langskomen mag natuurlijk ook. Van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom in één van onze wijkcentra