Huidige coronamaatregelen

De coronamaatregelen hebben gevolgen voor onze dienstverlening. Op deze pagina leest u alles over de actuele stand van zaken.

Ga naar de pagina

Contact

Telefoonnummers en bereikbaarheid Welzijn Rijswijk

Onze wijkcentra zijn beperkt open, maar vanzelfsprekend willen wij u nog steeds van dienst zijn. De verschillende afdelingen van Welzijn Rijswijk zijn bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder. Bij ons algemene telefoonnummer 070 – 757 9 200 kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur terecht met al uw vragen.

Op deze pagina vindt u de telefoonnummers en e-mailadressen van het personeel van Welzijn Rijswijk. Ook staan in dit overzicht de tijden waarop de verschillende afdelingen bereikbaar zijn. Het kan voorkomen dat medewerkers in gesprek zijn. U kunt dan óf een andere collega proberen te bereiken, of een berichtje via voicemail achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Bellen kan natuurlijk ook. Bel dan naar de receptie van Wijkcentrum Stervoorde via 070 – 757 9 200. De receptie is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Langskomen mag natuurlijk ook. Van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom in één van onze wijkcentra