Jeugd (tijdelijke pagina)

Het jeugdwerk zet zich in voor alle jeugdigen van Rijswijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen tot zelfstandige/ zelfredzame, gelukkige sociaal bewuste/ vaardige jong volwassenen. Elke jeugdige bezit talenten en kwaliteiten. We ondersteunen en stimuleren hen om hun talenten verder te ontwikkelen en deze in te zetten in de maatschappij. 

Omdat onze Wijkcentra wegens de coronacrisis gesloten zijn, bieden wij voor de komende periode een alternatief activiteitenaanbod. Het aanbod voor Jeugd kunt u op deze pagina vinden. Bekijk hieronder de agenda en de verschillende groepen waar je aan mee kunt doen.

Spreekuur Jeugd

Het Jeugdteam is op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur bereikbaar voor vragen en tips. Ook zijn zij dan bereikbaar voor samenwerkingen en het opzetten van andere projecten. De contactgegevens vind je op deze pagina. Ze zijn telefonisch, per mail en via Whatsapp bereikbaar.

Discord

Een deel van onze activiteiten bevinden zich op het social platform Discord. Op Discord kan je deelnemen aan de interatieve activiteiten, en ook andere deelnemers ontmoeten. Wil je weten hoe Discord werkt? Download dan deze handleiding.

Contactpersonen Jeugd

jeugd@welzijn-rijswijk.nl

Jermain de Bies
06-409 75 789 / jermain.debies@welzijn-rijswijk.nl
Bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur

Edwin Engelhart
06-454 74 442 / edwin.engelhart@welzijn-rijswijk.nl
Bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur

Gaby Keasberry
06-457 223 97 / gaby.keasberry@welzijn-rijswijk.nl
Bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur

Coaching

Heb jij behoefte aan coaching? Wil je bijvoorbeeld samen met een coach jouw doel bereiken, of wil je af en toe gewoon even sparren? Neem dan contact op met Gaby Keasberry.

Reis door het lichaam

Speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar hebben wij een E-boek beschikbaar: Reis door het Lichaam. Een digitaal speel- en werkboek met creatieve opdrachten over het menselijk lichaam. Voor meer informatie kunt u terecht bij Gaby Keasberry.