Jeugd (tijdelijke pagina)

Het jeugdwerk zet zich in voor alle jeugdigen van Rijswijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen tot zelfstandige/ zelfredzame, gelukkige sociaal bewuste/ vaardige jong volwassenen. Elke jeugdige bezit talenten en kwaliteiten. We ondersteunen en stimuleren hen om hun talenten verder te ontwikkelen en deze in te zetten in de maatschappij. 

Omdat onze Wijkcentra wegens de coronacrisis gesloten zijn, bieden wij voor de komende periode een alternatief activiteitenaanbod. Het aanbod voor Jeugd kunt u op deze pagina vinden. Bekijk hieronder de agenda en de verschillende groepen waar je aan mee kunt doen.

Het Jeugdteam is op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur bereikbaar voor vragen en tips. Ook zijn zij dan bereikbaar voor samenwerkingen en het opzetten van andere projecten. De contactgegevens vind je op deze pagina. Ze zijn telefonisch, per mail en via Whatsapp bereikbaar.

Power-up online

Leeftijd: 14- 36 jaar

Vrijdag van 19:00 – 20:00

Contactpersoon Gaby: 06-457 223 97

Doe gezellig mee, speel online samen spelletjes en leer nieuwe mensen kennen.

Power-Up online bevindt zich op Discord. Wil je meedoen? Stuur dan een mail aan jeugd@welzijn-rijswijk.nl, dan sturen wij je een uitnodiging om mee te doen.

Wil je weten hoe Discord werkt? Download dan deze handleiding

Contactpersonen Jeugd

jeugd@welzijn-rijswijk.nl

Jermain de Bies
06-409 75 789 / jermain.debies@welzijn-rijswijk.nl
Bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur

Edwin Engelhart
06-454 74 442 / edwin.engelhart@welzijn-rijswijk.nl
Bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur

Gaby Keasberry
06-457 223 97 / gaby.keasberry@welzijn-rijswijk.nl
Bereikbaar maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.00 uur

Coaching

Heb jij behoefte aan coaching? Wil je bijvoorbeeld samen met een coach jouw doel bereiken, of wil je af en toe gewoon even sparren? Neem dan contact op met Gaby Keasberry.

Reis door het lichaam

Speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar hebben wij een E-boek beschikbaar: Reis door het Lichaam. Een digitaal speel- en werkboek met creatieve opdrachten over het menselijk lichaam. Voor meer informatie kunt u terecht bij Gaby Keasberry.