Het is Herfst en dan weten wij dat de maand december al snel voor de deur staat. Die maand kent meestal veel festiviteiten, gezellig, maar het is zeker geen goedkope maand. Dit jaar hebben de Rijswijkse uitdaging, PGR Diaconie, de weggeefwinkel, Welzijn Rijswijk, Don Bosco, KEI Rijswijk en Nationaal Fonds Kinderhulp de handen ineen geslagen met Sint voor ieder 1! om er voor te zorgen dat de kinderen uit gezinnen met een laag inkomen een extraatje kunnen krijgen voor in deze maand.

Aanvraag December Cadeau!

Via het aanmeldformulier kunt u een cadeau pakket aanvragen voor uw kind(eren), hierbij is het van belang dat uw kind in bezit is van een actieve ooievaarspas. Op het formulier wordt er gevraagd naar het geslacht en de geboortedatum van uw kind, dit laatste bepaald in welk leeftijdscategorie uw kind valt met betrekking tot de te ontvangen cadeautjes. Hiernaast heeft u online de keuze voor verschillende ophaal locaties en momenten. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Na het verwerken van de gegevens ontvangt u voor 27 november een afhaal bericht via de mail waarbij de locatie en tijd vermeld staat waar u de cadeautjes kunt ophalen voor uw kind(eren). De cadeaus zijn ingepakt en ruilen is helaas niet mogelijk. Per kind ontvangt u 1 code.

Het is van belang dat het mail adres correct wordt ingevuld bij het aanvragen van het cadeau pakket via de site van KEI Rijswijk, anders heeft u kans dat u alsnog geen ophaal code(s) ontvangt!

Aanvragen van de cadeau pakketten kan tot 22 november. Mocht zich willen aanmelden na 22 november? Stuur een mail naar onze consulent: emma@keirijswijk.nl