Vandaag was het eindelijk zover: de speeltuin ging weer open! Onze jongerenwerker Edwin Engelhart opende samen met wethouder Johanna Besteman en de kinderen de poorten van de speeltuin. Een feestelijke opening, met muziek, lekkere hapjes en een groot springkussen.

De speeltuin is dit speelseizoen van dinsdag tot en met zaterdag van 13 tot 17 uur geopend. Alle kinderen in Rijswijk en omgeving zijn van welkom om gezellig te komen spelen. Vanwege de RIVM-maatregelen mogen er maar beperkt ouders aanwezig zijn in de speeltuin. Gelukkig wordt de speeltuin beheerd door onze enthousiaste collega’s.

Wedstrijd: verzin een nieuwe naam voor de speeltuin!
Aan het eind van het seizoen gaat de speeltuin dicht voor een grote verbouwing. Bij de start van 2022 kunnen de kinderen genieten van de nieuwe speeltuin. Daarom is er een speciale wedstrijd uitgeroepen: verzin een nieuwe naam voor de speeltuin! Alle kinderen in Rijswijk mogen meedoen en een nieuwe naam verzinnen. De namen mogen ingezonden worden naar edwin.engelhart@welzijn-rijswijk.nl. Er valt een mooie prijs te winnen, en de gekozen naam komt op een groot bord bij de ingang te hangen. Doe dus mee!