Dat lekker eten vaak gepaard gaat met gezelligheid, dat hoeven we u vast niet meer te vertellen. Samen eten is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. Maar hoe goed kent u uw buren eigenlijk? De Wijkestafette is een project dat ontmoeten wilt stimuleren. Kom je erbij?

Herstart Wijkestafette
Na een eerdere succesvolle periode voor corona, wordt er nu een nieuwe start gemaakt met de Wijkestafette. Het idee van de Wijkestafette is dat een actieve wijkbewoner samen met een lokale ondernemer een lunch of diner organiseert voor de wijk. Gemeente Rijswijk ondersteunt maandelijks 1 een met een waardecheque t.w.v. € 350,-. Tot het eind van 2022 is er maandelijks een cheque beschikbaar. Per wijk kan er één keer een cheque worden aangevraagd.

Iets voor uw wijk?
Wilt u graag een diner organiseren voor uw wijk, laat het dan weten aan Welzijn Rijswijk. Zij kunnen helpen bij het organiseren en verloten maandelijks de waardecheque. Aanmelden kan bij Welzijn Rijswijk, bereikbaar via wijkestafette@welzijn-rijswijk.nl of 06 – 58 06 98 10