Dagje Welzijn Najaarseditie

De brochure: Dagje Welzijn Najaar 2019 is af te halen bij de wijkcentra Stervoorde en Het Oude Raadhuis, de bibliotheek en het gemeentehuis. Dagje Welzijn Najaar biedt een gevarieerd programma voor Rijswijkse senioren in de maanden november en december. Wees er snel bij, want vol = vol! Als u al eens deelgenomen hebt aan een activiteit van Dagje Welzijn, dan krijgt u de brochure toegestuurd.

 

Een najaarseditie?
Afgelopen zomer was Dagje Welzijn weer een groot succes.
Een paar van de enthousiaste reacties: “Dit is toch wel een 5-sterren reisje! En dan hebben we ook nog prachtig weer. Dit is echt een vakantiedag!” en “We hebben een geweldige middag gehad met een super leuke gids. Ze had zoveel humor en oog voor detail,  dankzij haar was de wandeling een echt succes!.”  “Ik vond mijn beste jeugdvriendin terug. We hadden elkaar tientallen jaren niet gezien en zaten ineens bij elkaar aan tafel!”

Het enige minpuntje dat de deelnemers aangaven: “Nu is het weer achter de rug en moeten we een heel jaar wachten.” 
Dacht men. 

Blijf in Beweging is het thema van Welzijn Rijswijk in de maanden september, oktober en november van dit jaar. En in beweging blijven doe je niet alleen in de zomer vindt Welzijn Rijswijk.
Ook in de overige maanden van het jaar wil je nieuwe verhalen horen, dingen zien en leren en andere mensen ontmoeten en spreken.
Daarom een najaarseditie van Dagje Welzijn met vijf mooie activiteiten voor senioren, waaronder bezoeken aan de Country & Christmas Fair in Haarzuilens en het Kerstcircus in Ahoy Rotterdam.

 

 

Terug naar overzicht