IkPas ‘Dry January’, krijgt een vervolg

GGD Haaglanden, Welzijn Rijswijk en de Bibliotheek aan de Vliet sporen Rijswijkers aan 40 dagen geen alcohol te drinken. Van 1 tot en met 30 januari deden velen al mee aan IkPas tijdens ‘Dry January’. Die campagne krijgt vanaf 26 februari een vervolg onder de noemer ‘40 dagen geen druppel’.

40 dagen geen druppel
Met 40 dagen geen druppel gaat u de uitdaging met uzelf aan en drinkt u vanaf 26 februari tot en met 5 april 40 dagen geen alcohol. U ervaart de positieve effecten die niet-drinken op uw lichaam heeft: u voelt u (mentaal) fitter, u slaapt beter en u valt misschien wat af. Maar ook leert u beter ‘nee’ te zeggen en doorbreekt u uw gewoontegedrag. Het betekent niet dat u nooit meer mag drinken, maar u zet uw alcoholgebruik even op pauze.

Meer informatie
Voor meer informatie over ‘40 dagen geen druppel’ kunt u terecht in de locatie Rijswijk van de Bibliotheek aan de Vliet. Hier vindt u een speciale collectie boeken over het onderwerp alcoholgebruik en –verslaving. En informatie- en promotiemateriaal van de campagne IkPas.

De inschrijving is open
Gaat u de uitdaging aan? Schrijf u nu in op www.ikpas.nl en doe mee vanaf 26 februari!

Samenwerking
De aandacht voor IkPas is een samenwerking tussen de GGD Haaglanden, Welzijn Rijswijk en de Bibliotheek aan de Vliet.

 

Terug naar overzicht