Bewegingscursussen Welzijn Rijswijk weer van start

Voor een brede groep van vooral senioren biedt Welzijn Rijswijk een gevarieerd aanbod met Seniorengymnastiek, Bewegen op Muziek en Hatha Yoga. Deze worden gegeven in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde. In de Marimbahal kunt u terecht voor Ouderensport Plus met een combinatie van gymnastiek en valpreventie.

Zegt u wel eens tegen uzelf: “Ik moet toch eens wat aan beweging gaan doen”?, maar komt het er maar niet van? Of weet u niet wat u dan zal gaan doen? Misschien wilt u wel actiever zijn, maar ‘zit het gewoon niet in uw systeem’.

Misschien is dit het moment om uw stoute schoenen aan te doen en u op te geven voor één van de bewegingscursussen. De oefeningen vinden  vaak op muziek plaats en er wordt met veel verschillende materialen gewerkt.
De docenten zorgen ervoor dat u in uw eigen tempo beweegt en niet meer doet dan u aankan.
Blijf in beweging: als u van bewegen een gewoonte maakt zal uw conditie verbeteren.

 

Sportkleding is niet noodzakelijk. Belangrijk is dat u zich prettig voelt in wat u aan heeft. 
Wilt u wel zorgen voor  schoenen met platte en witte zolen?
U kunt natuurlijk vooraf of achteraf een kopje koffie of thee drinken. Dat is niet verplicht, maar wel zo gezellig!

 Speciaal voor de wat jongere senioren die overdag nog aan het werk zijn, worden op de dinsdagavond yogalessen gegeven in Wijkcentrum Stervoorde.

 Kijk hier als u meer wilt weten.

Het is mogelijk om een les gratis mee te doen.
Bel dan even naar Welzijn Rijswijk;  070- 7579206 (dinsdag, woensdag en  vrijdag van 9.00-12.00 uur) of stuur een mail naar cursusbureau@welzijn-rijswijk.nl .

 

 

Terug naar overzicht