Koffie met een COP & CO in Wijkcentrum Stervoorde

Elke derde donderdag van de maand is er een open spreekuur waar je in gesprek kunt gaan met de wijkagent, een medewerker van de gemeente Rijswijk en een medewerker van Buurtbemiddeling van Welzijn Rijswijk. Het open spreekuur...Lees meer »

Project met een tablet

Vereenzaming is een probleem dat veel voorkomt bij ouderen. Het gebruik maken van social media via bijvoorbeeld een tablet helpt tegen vereenzaming. De Compaan tablet is speciaal ontwikkeld voor senioren, zodat zij op een...Lees meer »

25 februari: Alzheimer Café Rijswijk ‘Gaat het nog wel thuis?’

Het Alzheimer Café vindt dinsdag 25 februari plaats in Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De deuren gaan om 19.00 uur open. De toegang is gratis. Het programma begint om 19.30 uur met een gesprek....Lees meer »

Een goede start

2020. Een nieuw jaar vol mogelijkheden en kansen. Aan het einde van het jaar hebben velen van ons goede voornemens gemaakt. uitdagingen bedacht die we met onzelf willen aangaan. We gaan stoppen met roken, minder en gezonder eten,...Lees meer »

Iedere laatste maandag van de maand verandert Het Oude Raadhuis in een schildersatelier

Houd je van gezelligheid en ben je graag creatief bezig? Kom dan de laatste maandag van de maand naar Wijkcentrum Het Oude Raadhuis. De Schilderclub van Welzijn Rijswijk begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Je betaalt...Lees meer »

30 maart: Bijeenkomst Levenstestament in Wijkgebouw de Ottoburg

Het seniorenadvies organiseert samen met de WOUW (Wijzer Ouder Worden) een bijeenkomst over het levenstestament.Lees meer »

IkPas ‘Dry January’, krijgt een vervolg

GGD Haaglanden, Welzijn Rijswijk en de Bibliotheek aan de Vliet sporen Rijswijkers aan 40 dagen geen alcohol te drinken. Van 1 tot en met 30 januari deden velen al mee aan IkPas tijdens ‘Dry January’. Die campagne krijgt vanaf 26...Lees meer »