Vanaf 4 februari: Sociaal Wijkteam biedt ook bureaudienst aan in wijkcentra

Het Sociaal Wijkteam biedt onafhankelijke hulp en kortdurende begeleiding aan inwoners van Rijswijk. U kunt met vragen of problemen over werk, financiën, wonen, zorg, gezondheid, daginvulling, vrijwilligerswerk, voorzieningen of...Lees meer »

Welzijn Rijswijk start met de Compaan een nieuw project voor senioren en zoekt vrijwilligers

50 in Rijswijk woonachtige senioren krijgen 6 maanden gratis een speciaal voor hen ontworpen tablet. Met deze tablet kunnen de deelnemers makkelijk digitaal contacten leggen met familie, kennissen en allerlei organisaties. Hoe...Lees meer »

Groene Buren zaterdag 28 sept 10.00-13.00 u Park Hofrust&Het Oude Raadhuis

“Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt.” ( Burendag.nl ) Lees meer »

Najaarsprogramma Buurtsuper Sion (Rijswijk Buiten)

De Bibliotheek aan de Vliet, Trias en Welzijn Rijswijk presenteren de activiteiten die zij komend najaar in Buurtsuper Sion aanbieden voor de bewoners van Rijswijk Buiten. Afgelopen mei werd Buurtsuper Sion geopend. Buurtsuper...Lees meer »

Wereldse Buren vrijdag 27 sept 11.30-16.30 u Martin Campslaan flat 1&2

“Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor de buurt.” ( Burendag.nl ) Lees meer »

Yoga in Rijswijk Buiten

Hoe blijf jij in beweging? Misschien wil je op een ontspannen manier actief zijn? Welzijn Rijswijk biedt Yogalessen voor volwassenen aan in Buurtsuper Sion, de activiteitenruimte van Kindcentrum Buitenrijck aan de...Lees meer »

Bewegingscursussen Welzijn Rijswijk weer van start

Voor een brede groep van vooral senioren biedt Welzijn Rijswijk een gevarieerd aanbod met Seniorengymnastiek, Bewegen op Muziek en Hatha Yoga. Deze worden gegeven in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde. In de...Lees meer »

Iedere laatste maandag van de maand verandert Het Oude Raadhuis in een schildersatelier

Houd je van gezelligheid en ben je graag creatief bezig? Kom dan de laatste maandag van de maand naar Wijkcentrum het Oude Raadhuis. De Schilderclub van Welzijn Rijswijk begint om 13.00 en duurt tot 16.00 uur. Je betaalt 7,50...Lees meer »