Vanaf 4 februari: Sociaal Wijkteam biedt ook bureaudienst aan in wijkcentra

Het Sociaal Wijkteam biedt onafhankelijke hulp en kortdurende begeleiding aan inwoners van Rijswijk. U kunt met vragen of problemen over werk, financiën, wonen, zorg, gezondheid, daginvulling, vrijwilligerswerk, voorzieningen of...Lees meer »

Welzijn Rijswijk start met de Compaan een nieuw project voor senioren en zoekt vrijwilligers

50 in Rijswijk woonachtige senioren krijgen 6 maanden gratis een speciaal voor hen ontworpen tablet. Met deze tablet kunnen de deelnemers makkelijk digitaal contacten leggen met familie, kennissen en allerlei organisaties. Hoe...Lees meer »

Rotary Clubs Rijswijk organiseren Concert tegen eenzaamheid

In aansluiting op de Week tegen de Eenzaamheid organiseren de Rotary Clubs een klassiek, gezellig, toegankelijk en vrolijk concert, speciaal voor u!Lees meer »

Najaarsprogramma Buurtsuper Sion (Rijswijk Buiten)

De Bibliotheek aan de Vliet, Trias en Welzijn Rijswijk presenteren de activiteiten die zij komend najaar in Buurtsuper Sion aanbieden voor de bewoners van Rijswijk Buiten. Afgelopen mei werd Buurtsuper Sion geopend. Buurtsuper...Lees meer »

Iedere laatste maandag van de maand verandert Het Oude Raadhuis in een schildersatelier

Houd je van gezelligheid en ben je graag creatief bezig? Kom dan de laatste maandag van de maand naar Wijkcentrum Het Oude Raadhuis. Op maandag 28 oktober is het thema: Vallende bladeren. De Schilderclub van Welzijn Rijswijk...Lees meer »

Brochure Dagje Welzijn Najaarseditie 7 oktober in de schappen

Vanaf maandag 7 oktober ligt de brochure: Dagje Welzijn Najaar 2019 in de schappen van wijkcentra Stervoorde en Het Oude Raadhuis, de bibliotheek en het gemeentehuis. Dagje Welzijn Najaar biedt een gevarieerd programma voor...Lees meer »

Creatieve middag in Het Oude Raadhuis

Op maandagmiddag 21 oktober kun je vanaf 13.00 uur in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis je eigen koe beschilderen!Lees meer »

1 november: spelavond in Rijswijk Buiten!

Kaart je graag? Misschien zijn bordspelen meer je ding. Kom dan vrijdagavond 1 november naar Buurtsuper Sion, de activiteitenruimte in Kindcentrum Buitenrijck. Je vindt Buurtsuper Sion aan de Metelerkampstraat 105, 2286 WH in...Lees meer »

Iedere laatste maandag van de maand verandert Het Oude Raadhuis in een schildersatelier

Houd je van gezelligheid en ben je graag creatief bezig? Kom dan de laatste maandag van de maand naar Wijkcentrum het Oude Raadhuis. De Schilderclub van Welzijn Rijswijk begint om 13.00 en duurt tot 16.00 uur. Je betaalt 7,50...Lees meer »