Alzheimer Café Rijswijk ‘De dag door met dementie’

Hoe komt iemand met dementie de dag door? Wat zijn de opties op het gebied van dagbesteding? En wanneer kom je hiervoor in aanmerking? Op deze en andere vragen wordt ingegaan tijdens het volgende Alzheimer Café Rijswijk op...Lees meer »

Sociaal Wijkteam biedt ook bureaudienst aan in wijkcentra

Het Sociaal Wijkteam biedt onafhankelijke hulp en kortdurende begeleiding aan inwoners van Rijswijk. U kunt met vragen of problemen over werk, financiën, wonen, zorg, gezondheid, daginvulling, vrijwilligerswerk, voorzieningen of...Lees meer »

Zondag 8 december Wereldlichtjesdag in Het Oude Raadhuis

Op Wereldlichtjesdag, de tweede zondag van december, worden wereldwijd om 19.00 uur kaarsjes aangestoken ter nagedachtenis aan kinderen die overleden zijn. Lees meer »

Tweedaagse Workshop Veilig over straat

Voelt u zich soms onveilig of onzeker als u naar buiten gaat? De seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk organiseren in samenwerking met het Rode Kruis de tweedaagse interactieve workshop: Veilig over straat. Lees meer »

Concert Oude Kerk Rijswijk - 21 November 2019

Op donderdag 21 november organiseren de Rotary Clubs een klassiek, gezellig, toegankelijk en vrolijk concert, speciaal voor u!Lees meer »

Dagje Welzijn Najaarseditie

De brochure: Dagje Welzijn Najaar 2019 is af te halen bij de wijkcentra Stervoorde en Het Oude Raadhuis, de bibliotheek en het gemeentehuis. Dagje Welzijn Najaar biedt een gevarieerd programma voor Rijswijkse senioren in de...Lees meer »

December bij Welzijn Rijswijk, brochure 25 november in de schappen

Het is alweer bijna december. Sinterklaas is inmiddels in ons land aangekomen en voor we het weten is het Kerstmis. December is de maand van samenzijn en gezelligheid. Welzijn Rijswijk vindt het belangrijk dat december voor...Lees meer »

Ben jij de vrijwillige coach die het Vrijwilligerscentrum zoekt?

Het Vrijwilligerscentrum begeleidt mensen die vrijwilligerswerk willen doen. Soms hebben mensen hier een extra steuntje in de rug bij nodig. Onze vrijwillige coaches helpen de ander bij het zoeken naar een geschikte...Lees meer »

Iedere laatste maandag van de maand verandert Het Oude Raadhuis in een schildersatelier

Houd je van gezelligheid en ben je graag creatief bezig? Kom dan de laatste maandag van de maand naar Wijkcentrum het Oude Raadhuis. De Schilderclub van Welzijn Rijswijk begint om 13.00 en duurt tot 16.00 uur. Je betaalt 7,50...Lees meer »