Bewegingscursussen

Bewegen is gezond en bovendien gewoon heel leuk!
Welzijn Rijswijk biedt verschillende bewegingscursussen aan. De cursussen zijn gericht op het stimuleren van allerlei belangrijke lichaamsfuncties. Regelmatige deelname aan onze bewegingscursussen zorgt ervoor dat u minder last heeft van stijve spieren en gewrichten, uw botten blijven sterker en uw algehele conditie blijft op pijl.

 

Wilt u meer informatie over de verschillende bewegingscursussen?
Neem contact op met: Cursusbureau Welzijn Rijswijk
Telefoon: 070 757 92 06 (te bereiken op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9 en 10 uur.
E-mail: cursusbureau@welzijn-rijswijk.nl.

Alle cursussen worden gegeven in groepsverband, want samen bewegen maakt het toch extra leuk! De docenten zorgen voor een ontspannen, gezellige sfeer. Na afloop kunt u samen met de andere deelnemers een kopje thee, koffie of iets fris drinken. U ontmoet leeftijdsgenoten en werkt ondertussen aan uw conditie.

In de Beweeg Meer gids 2019 vindt u een overzicht met daarbij de locaties en tijden van alle cursussen. (Klikt u op het computericoontje rechtsonder, 2e van rechts om het document op uw scherm te vergroten). In de gids vindt u de cursussen: Bewegen op muziek, Seniorengymnastiek, Wandel Samen, Hatha-Yoga, Sportvriendenclub PLUS, country-line dansen en rounddansen.