Jongeren 12 jaar en ouder

 

Een coach speciaal voor jou!

Jongerencoaches: een coach speciaal voor jou!
Om optimaal te presteren hebben veel voetballers, artiesten, managers of zangers een eigen coach. Een jongere kan bij Welzijn Rijswijk ook gebruik maken van een coach om het beste uit zich zelf te halen.

Grijp je kans!
Je krijgt een coach waar je het goed mee kunt vinden. We hebben namelijk verschillende coaches met elk hun eigen specialiteit, zoals: sportief, muzikaal, creatief en buiten actief. De coach is er speciaal voor jou! Alles wat er besproken wordt, blijft tussen jullie.
Jij bepaalt je doelen, je coach helpt je die doelen te bereiken. Om je te helpen je doelen en resultaten te bepalen, worden je talenten in kaart gebracht. Ons motto is: iedere jongere heeft talenten!

Je kan gebruik maken van een coach als je:
-    tussen 10 en 25 jaar oud bent
-    in Rijswijk woont
-    bereid bent om zes maanden lang minstens 1 keer per week met je coach af te spreken
-    gemotiveerd bent om richting te geven aan je toekomst
-    je eigen krachten en talenten wilt ontdekken

Heb je interesse?

Contactpersoon: Gaby
Telefoon: 06 457 223 97
E-mail: jeugd@welzijn-rijswijk.nl

 

 

 

BOOSTCAMP voor 14 + jongeren

 

Wil je mee doen!?!

Ben jij tussen de 14 en 25 jaar en wil je ook samen met leeftijdsgenoten outdoor trainen onder professionele begeleiding? Samenwerken en grenzen verleggen, een training vol avontuur en humor? Daag je zelf uit en kom naar onze Boostcamp!

Het zijn intensieve buitentrainingen, maar wel aangepast aan jouw eigen niveau.
De Boostcamp is dus ook geschikt voor jou als je een tijd niet hebt gesport of een beginner bent. Je kunt altijd aansluiten!

Je wordt fitter en krijgt ook de kans om te groeien in persoonlijke ontwikkeling, dit noemen we de inner boost! Zo is er elke Boostcamp aandacht voor het verhogen van je weerbaarheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Weer of geen weer, de Boostcamp kan bijna altijd!

Als het echt noodweer is, zal er binnen worden getraind.

Voor wie: jongeren vanaf 14 jaar en ouder
Wanneer: iedere donderdag start 19.00
Kosten: gratis
Waar:Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4

 

Wil je fitter worden en persoonlijk groeien?
Ga dan de uitdaging aan en meld je aan voor de BOOSTCAMP!

Mail naar jeugd@welzijn-rijswijk.nl of app met Gaby 06 457 223 97
Vermeld je naam, leeftijd, dan nemen we spoedig contact met je op.

 

jonginrijswijk.nl 

Wist je dat er een speciale website jonginrijswijk.nl is voor en door Rijswijkse jongeren? Je vindt er informatie over veel interessante onderwerpen, maar ook leuke filmpjes en een uitgaansagenda. Vind je het leuk om te schrijven, filmen of te fotograferen voor deze site? Laat het ons weten!Dag groep 8, Brugklas in zicht

 

Informatie en aanmelden: Gaby Keasberry
gaby.keasberry@welzijn-rijswijk.n of 06- 45722397Nieuw bij Welzijn Rijswijk:
ExpEx: Experienced Experts


“Jullie begrijpen me toch niet!”, zeggen jongeren vaak tegen hulpverleners. En dat klopt, de meeste hulpverleners hebben zelf geen verleden met jeugdzorg en weten dus niet hoe dat is.

Misschien heb jij ook soms het gevoel dat je casemanager, voogd of hulpverlener je niet begrijpt. Dan is het fijn als je met iemand kan praten die vergelijkbare dingen heeft meegemaakt thuis, op school of in de hulpverlening. Iemand die weet hoe het is om problemen te hebben.
 
Daarom zijn er nu getrainde Experienced Experts (ExpEx) in Rijswijk. Dit zijn jongeren tussen de 18 en de 25 jaar, die zelf ervaring hebben in de jeugdzorg. Zij hebben in hetzelfde schuitje gezeten als jij, maar zijn nu klaar met de hulp. Uit eigen ervaring vertellen zij wat hem/haar geholpen heeft, wat ze hebben geleerd en hoe zij het hebben ervaren.

Een ExpEx ondersteunt jou vanuit eigen ervaring. Door naar je te luisteren en met je te praten en door je tips te geven hoe je ergens mee om kan gaan. Een ExpEx kan een maatje voor je zijn voor korte of lange tijd.
 
Wil jij weten wat de ExpEx voor jou kunnen betekenen of heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact op met Gaby  E-mail: gaby.keasberry@welzijn-rijswijk.nl of bel/app: 06 457 223 97