Dagje Welzijn

DAGJE WELZIJN!


Veel mensen wisten niet wat ze zich bij een Zomerschool moesten voorstellen,  de boer van de kaasboerderij verwachtte vorig jaar bijvoorbeeld een stel schoolkinderen. Tijd dus voor een nieuwe naam!


Maar een andere naam betekent niet dat de activiteiten veranderen. Het concept van de Zomerschool blijft hetzelfde! We hebben ook deze zomer weer een
 interessant programma voor u samengesteld, met onder andere lezingen, complete dagtochten, musea bezoek, vaartochten en meer.


Wel nieuw dit jaar:
- in plaats van één zijn er dit jaar twee opstapplaatsen voor de bus excursies.    U heeft nu de keuze uit de volgende opstapplaatsen:   Wijkcentrum Stervoorde of de Rijswijkse Schouwburg. Op het inschrijfformulier vermeldt u uw keuze.  Let u alstublieft wel goed op hoe laat u aanwezig moet zijn (verzameltijd) bij één van deze twee verzamelpunten.
- u vindt nu twee inschrijfformulieren in deze brochure, één voor u en eventuele partner, de ander voor: een vriendin, de buurman, uw broer of zus. Kortom: het   tweede formulier kunt u geven aan iemand die mee wil maar geen huisgenoot is.
- naast het zomerprogramma van Dagje Welzijn, gaan we in het najaar soortgelijke activiteiten aanbieden. Wij vinden dat de Rijswijkse senioren het gehele jaar de mogelijkheid moeten krijgen er op uit te gaan. Ook om zo meer sociale contacten op te doen. Het motto van Welzijn Rijswijk is immers: met de kracht van samen!
Voor nu wensen wij u veel lees en kijk plezier en alvast zonnige zomerweken toe!

U kunt hier de brochure Dagje Welzijn 2019 inzien