Het zijn bijzondere tijden. Laten we deze december samen toch onvergetelijk maken en heel Rijswijk verlichten. Hoe mooi is het om straks met z’n allen te kunnen genieten van een Rijswijk dat helemaal versierd is? Welzijn Rijswijk, Vidomes en Rijswijk Wonen roepen iedereen op om mee te doen. Versier je tuin of balkon en stuur voor 21 december een foto in. We belonen de drie mooiste balkons en drie mooiste tuinen met een cadeaubon!

Iedere inwoner van Rijswijk kan en mag meedoen. Wil je mee doen en meer weten over de voorwaarden? Kijk dan op de speciale actie website www.lightuprijswijk.nl Hier kun je ook lezen waar de jury op let bij de beoordeling van de versierde tuinen en balkons. Alle ingezonden foto’s worden op deze website geplaatst, zodat iedereen ook hier kan meegenieten.

Wil je graag meedoen, maar kun je je balkon of tuin niet zelf of alleen versieren? Laat het ons weten, er zijn vrijwilligers die je willen helpen. Bel naar 070 – 757 9 200 of stuur een mail naar sociaalwerk@welzijn-rijswijk.nl