Juist nu is afleiding soms van harte welkom. De verschillende teams van Welzijn Rijswijk zijn weer in de wijken aanwezig en organiseren activiteiten, waarbij inwoners vanuit hun huis kunnen genieten en in contact kunnen komen met hun buurtgenoten.

Koningsdag met elkaar!

Nationale feestdag, Koningsdag.

Daarbij hoort een feestje, dat hebben we gemaakt hoor! Sociaal werkers hebben samen met Rijswijk Wonen een muziek-bingo georganiseerd voor de bewoners in de flat boven de Plusmarkt.

Met z’n allen hebben we genoten van echte oud-Hollandse hits en natuurlijk van een heerlijke oranje tompouce! 🎵

Muziekmiddag op locatie

Vorige week organiseerden Welzijn Rijswijk, Zwennes Totaal Service en Seniorenradio.nl een muziekmiddag op locatie. Normaal draait DJ John Zwennes iedere eerste zaterdag van de maand de leukste hits van vroeger en nu tijdens de muziekmiddagen in Wijkcentrum Stervoorde.

Omdat dat nu niet mogelijk is, waren de bewoners van de Prins Bernhardflat, Prins Mauritsflat en de Titus Brandsmaflat getuige van de eerste Muziekmiddag op Locatie. Zeker driekwart van de bewoners stonden op de balkons te genieten van de muziek en de heerlijke zon. Daar werd natuurlijk bij gedanst en gezongen. De start van een traditie?