Ben jij een jonge mantelzorger?

Heb jij een broertje, zusje of ouder die extra zorg nodig heeft door bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking? Dan kan het zijn dat je je extra zorgen maakt en je meer moet helpen met het zorgen voor je naaste(n) en het huishouden. Ook kan het zijn dat alle aandacht nu gaat naar je naaste(n). Het is belangrijk dat je hierover kan praten en je zorgen kan uiten. Weet dat het oké is als je verdrietiger, gefrustreerder, angstiger of bozer bent dan voorheen, het is niet niks allemaal.

Wij willen je graag helpen en er voor je zijn. Kijk op de jonge mantelzorger pagina wat we voor jou kunnen beteken. Heb je zin in een praatje? Bel of app dan met één van de mantelzorgconsulenten. Ook kun je bellen met mantelzorglijn van Mantelzorg NL 030 – 760 6055 of met de kindertelefoon tussen 11.00 en 21.00 naar 0800-0432. Dit is gratis en anoniem.

Vind je het fijner om via de computer te chatten of met anderen te praten via een forum? Kijk dan op de website www.kindertelefoon.nl