Mantelzorgwaardering 2021

Als mantelzorger zorgt u langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke of gehandicapte naaste. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, een vriend, buur of kennis. U bent van grote waarde, zowel voor de naaste(n) die u verzorgt als voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers met een jaarlijks financieel extraatje. De hoogte van het bedrag is op dit moment nog niet bekend, maar zodra dit bekend is dan zal het via de afdeling Mantelzorg gecommuniceerd worden.

Alle mantelzorgers die ingeschreven staan bij Welzijn Rijswijk kunnen de waardering ontvangen. Staat u nog niet ingeschreven bij Welzijn Rijswijk en zorgt u voor iemand in Rijswijk, dan kunt u de mantelzorgwaardering 2021 ontvangen wanneer u zich voor 1 september 2021 inschrijft bij Mantelzorg Welzijn Rijswijk.

Let op: De mantelzorgwaardering 2021 kan tot 1 september 2021 worden aangevraagd.

Voorwaarden

Heeft u in 2020 de mantelzorgwaardering ontvangen? U krijgt deze automatisch ook in 2021 uitgekeerd, u hoeft hier niets voor te doen.

Voorwaarden
Wilt u de waardering aanvragen? Dit kan als:

  • u in 2021 minimaal 3 maanden mantelzorger bent (geweest);
  •  de persoon voor wie u zorgt in de gemeente Rijswijk woont en ingeschreven staat*;
  • u bij ons geregistreerd staat als mantelzorger. Staat u nog niet geregistreerd? Vul het formulier in dat u op deze pagina kunt downloaden of bel naar 070 – 757 92 00

*Zorgt u voor iemand buiten Rijswijk? U kunt dan de waardering aanvragen bij de gemeente waar de persoon voor wie u zorgt woont.

Aanmeldformulier Mantelzorgwaardering

Via onderstaande knop kunt u het Aanmeldformulier Mantelzorgwaardering downloaden. U kunt deze op de computer invullen, of uitprinten.

Download het formulier

Vragen?

Inwoners met vragen over de mantelzorgwaardering of mantelzorg kunnen contact opnemen met één van onze mantelzorgconsulenten door te bellen naar: (070) 757 92 00 of te e-mailen naar waardering@welzijn-rijswijk.nl.

Kom in contact met ons

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je ons beter leren kennen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Ga naar contact