NLdoet – 11 & 12 maart

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het NLdoet. Het landelijke evenement waarmee vrijwilligerswerk onder de aandacht wordt gebracht. Tijdens NLdoet organiseren wij diverse activiteiten.
Bent u erbij?

Taalwandeling door Rijswijk
Vrijdag 11 maart 9.30 – 12.00 uur (Wijkcentrum Stervoorde)
Lijkt het je leuk om nieuwe Rijswijkers die het Nederlands nog niet goed beheersen, te helpen met het leren van de taal? Wij organiseren een leuke taalwandeling. We starten met koffie en iets lekkers. Al wandelend oefen je samen met een taalvrager om te praten in het Nederlands. Wie weet bevalt het je zo goed, dat je misschien wel taalmaatje wil worden. Aanmelden via www.nldoet.nl. Meer informatie via vluchtelingenwelzijn@welzijn-rijswijk.nl

Open Huis wijkcentra
Vrijdag 11 maart 10 – 16 uur (Wijkcentrum Stervoorde)
Wie helpt ons mee om het terras van ons wijkcentrum zomerklaar te maken? Samen gaan we de plantenbakken vullen en het onkruidweghalen en een muur verven.

Ben je misschien op zoek naar je (vrijwilligers-)talent, kom dan langs bij Rijswijk Doet en doe mee met een Talentenscan. De koffie en een lekker hapje staan klaar! Aanmelden via www.nldoet.nl en meer informatie via dagjewelzijn@welzijn-rijswijk.nl.

Vrijdag 11 maart 10 – 12 uur (Wijkcentrum Het Oude Raadhuis)
Vrijdag 11 maart 10 – 12 uur (Studio Welzijn)
Je bent van harte welkom om langs te komen bij onze andere wijkcentra Het Oude Raadhuis en Studio Welzijn. De koffie staat klaar.