NLdoet 13 en 14 maart 2020 uitgesteld

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt het Oranje Fonds het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan. Welzijn Rijswijk heeft begrip voor deze beslissing.

De geplande activiteiten zullen worden verplaatst, een nieuwe datum wordt t.z.t. bekend gemaakt via onze social media en de website www.welzijn-rijswijk.nl

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Kijk op de website van NLdoet wat jij kan betekenen voor een ander.

Let op: Alle vrijwilligersklussen bij Welzijn Rijswijk tijdens NLdoet zijn volgeboekt!

Helden in de keuken
Vrijdag 13 maart – 14.00- 18.00 uur Wijkcentrum Het Oude Raadhuis.

De bezoekers van onze wijkcentra eten graag samen. Kook jij de sterren van de hemel en wil je jouw kooktalent als vrijwilliger inzetten?
De deelnemers van de Taalwandeling door Rijswijk eindigen hun wandeling in Het Oude Raadhuis. Daar worden zij verwend met een heerlijke lasagna. Kook jij mee?

Taalwandeling door Rijswijk
Vrijdag 13 maart – 14.00- 18.00 uur Wijkcentrum Stervoorde

Rollatorwash
Zaterdag 14 maart – 14.00- 17.00 uur Wijkcentrum Stervoorde

Senioren brengen hun rollator of scootmobiel voor een frisse poetsbeurt en kunnen ondertussen genieten van een kop koffie of thee en een gezellig praatje. Senioren, die moeilijk te been zijn, komen zo in contact met buurtbewoners en andere stadsgenoten. Help je mee? Jij hebt een leuke middag en je helpt een senior aan een glimmende bolide, maar vooral aan een glimlach! Vrijwilligers verzamelen in Wijkcentrum Stervoorde.