Samen is leuker! Maatjes in Rijswijk

 Informatiemarkt over maatjes op maandag 3 oktober

Rijswijk – ‘Langsgaan bij Nancy is een feestje.’ Marrie is 27 jaar en sinds februari maatje van de negentigjarige Nancy. ‘We koken samen, kletsen en gaan naar buiten’. Dat is voor Nancy, die rollator-afhankelijk is, niet vanzelfsprekend. Hun verhaal lees je in het magazine: Samen is leuker! Maatjes in Rijswijk. Het blad, een initiatief van Rijswijk Doet en de gemeente, roept Rijswijkers op om maatje te worden. Taalles geven, fietsen, wandelen of koffie drinken? Dat is leuker met een maatje. Rond 29 september valt het blad in heel Rijswijk door de brievenbus.

Wie het blad niet heeft ontvangen kan het op 3 oktober afhalen tijdens de informatiemarkt in het Huis van de Stad. Of daarna in wijkcentrum Stervoorde en bij de gemeente.

Maatjes-informatiemarkt: 3 oktober

Voor wie meer wil weten over maatje worden of een maatje vinden in Rijswijk is er een maatjes-informatiemarkt op maandag 3 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur in het Huis van de Stad Rijswijk, aan de Generaal Spoorlaan 2.

Rijswijk Doet

Voor meer informatie over maatjes in Rijswijk, het magazine Samen is leuker of de informatiemarkt, mail naar info@rijswijkdoet.nl