Maaltijdvoorzieningen

Als dagelijks koken moeilijker wordt, biedt de Maaltijdvoorziening een oplossing. Ook als u tijdelijk, bijvoorbeeld door ziekte, een ongeval of na een ziekenhuisopname niet in staat bent om zelf voor een maaltijd te zorgen, kunt u van deze dienst gebruik maken.

Voor nadere informatie over de maaltijden kunt u contact opnemen met:
Afdeling Maaltijden:
Telefoon: 070 – 757 9 200 (werkdagen tussen 9.00 – 13.30 uur)
E-mail: maaltijden@welzijn-rijswijk.nl

Zeer tevreden over de maaltijdvoorziening: altijd lekker en op tijd bezorgd!

Warme maaltijden

De warme maaltijden worden dagelijks door ervaren koks bereid! Dit gebeurt in de keuken van Apetito. Iedere maaltijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. U heeft een keuze uit 7 verschillende maaltijden per dag, waaronder ook verschillende dieetmaaltijden en een vegetarische maaltijd. Er zijn ook maaltijden die passen in een natrium-beperkt dieet. De warme maaltijden worden tussen 11.30 en 13.30 uur bezorgd. Op dit moment geldt er een aanmeldingsstop omdat wij aan het maximum aantal deelnemers zitten.

Koelvers maaltijden

Koelvers maaltijden worden vers gekookt. Door de speciale bereidingswijze heeft een gekoelde maaltijd na verwarming dezelfde smaak als een warme maaltijd. De maaltijden moeten na bezorging direct in de koelkast worden geplaatst en zijn dan ruim 2 weken houdbaar in de koelkast. Per 1 juli draagt Welzijn Rijswijk de maaltijdenvoorziening over aan maaltijdservice.nl. U kunt daar terecht voor nieuwe bestellingen.

Kom in contact met ons

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je ons beter leren kennen? Neem dan gerust eens contact met ons op.