Maaltijdvoorzieningen

Als dagelijks koken moeilijker wordt, biedt de Maaltijdvoorziening een oplossing. Ook als u tijdelijk, bijvoorbeeld door ziekte, een ongeval of na een ziekenhuisopname niet in staat bent om zelf voor een maaltijd te zorgen, kunt u van deze dienst gebruik maken.

Voor nadere informatie over de maaltijden kunt u contact opnemen met:
Afdeling Maaltijden:
Telefoon: 070 – 757 9 200 (werkdagen tussen 9.00 – 13.30 uur)
E-mail: maaltijden@welzijn-rijswijk.nl

Zeer tevreden over de maaltijdvoorziening: altijd lekker en op tijd bezorgd!

Warme maaltijden

De warme maaltijden worden dagelijks door ervaren koks bereid! Dit gebeurt in de keuken van Apetito. Iedere maaltijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. U heeft een keuze uit 7 verschillende maaltijden per dag, waaronder ook verschillende dieetmaaltijden en een vegetarische maaltijd. Er zijn ook maaltijden die passen in een natrium-beperkt dieet. De warme maaltijden worden tussen 11.30 en 13.30 uur bezorgd.

De prijs van de maaltijd bedraagt: € 8,16 voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Indien u beschikt over een Ooievaarspas kunt u een subsidie per maaltijd krijgen. Deze subsidie bedraagt € 1,75 per maaltijd, u betaalt dan € 6,41 voor een complete maaltijd. U vraagt deze subsidie aan door het nummer van uw Ooievaarspas aan ons door te geven. Wij verrekenen de subsidie met de maaltijdprijs.

Koelvers maaltijden

Koelvers maaltijden worden vers gekookt. Door de speciale bereidingswijze heeft een gekoelde maaltijd na verwarming dezelfde smaak als een warme maaltijd. De maaltijden moeten na bezorging direct in de koelkast worden geplaatst en zijn dan ruim 2 weken houdbaar in de koelkast. Wekelijks heeft u een ruime keuze uit 15 soepen, 75 hoofdgerechten, 3 salades en 15 nagerechten. Ook als u natrium beperkte, vegetarische of gemalen maaltijden wilt, zijn er keuzemogelijkheden.

Koelvers maaltijden bieden u niet alleen de mogelijkheid iedere dag te kiezen wat u wilt eten, maar ook het tijdstip waarop u wilt eten! De maaltijden worden 1x per week met een koelauto bezorgd. Als u zich aanmeldt, hoort u of wanneer uw maaltijd bezorgd wordt.

Voor de koelvers maaltijden betaalt u:

  • Soep € 1,-
  • Hoofdgerecht € 5,90
  • Nagerecht € 1,-
  • Salade € 1,-
  • Complete maaltijd € 8,90

Ook voor deze maaltijden kunt u voor subsidie weer gebruik maken van de Ooievaarspas, u betaalt dan € 7,15 voor een complete maaltijd en € 4,15 voor alleen een hoofdgerecht.

Kom in contact met ons

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je ons beter leren kennen? Neem dan gerust eens contact met ons op.