Ontmoetingscentrum Het Trefpunt

Vindt u het leuk om anderen te ontmoeten, gezellig een kopje koffie te drinken, een goed gesprek te voeren, een spelletje te kaarten of creatief bezig te zijn?

Neem voor meer informatie contact op:
Claudia Hothleuf / Jacqueline Spaans
Telefoon: 06-45 47 44 43
E-mail: trefpunt@welzijn-rijswijk.nl

Hoe ziet een dag eruit?

U wordt rond 09.30 uur thuis opgehaald door onze vrijwillige chauffeur die u naar Huis van de stad Rijswijk. De dag begint altijd met een lekker kopje koffie of thee. Om 11.30 uur eten we gezamenlijk een kopje soep en om 12.30 uur wordt er een gezonde warme maaltijd geserveerd.

Welke activiteiten?

Het dagprogramma bestaat uit verschillende sociale en creatieve activiteiten zoals Rummikub, kaarten, gymnastiek, mozaïeken en 3D-kaarten maken. Kortom: een heel gevarieerd programma! Uiteraard kiest u zelf waar u wel en niet aan mee wilt doen. Het dagprogramma wordt in samenspraak met de deelnemers gemaakt. Wilt u niet deelnemen aan een activiteit dan is er ook altijd gelegenheid om de krant of een boek te lezen. Onze chauffeur zorgt ervoor dat u om 15.30 uur weer thuis bent.

Wanneer en wat zijn de kosten?

Bij de het Trefpunt heeft u altijd een gezellige dag! U ontmoet andere leeftijdsgenoten en u kunt meedoen aan verschillende activiteiten.
Wilt u zelf eens meemaken hoe zo’n dag er uit ziet? Dan bent u van harte welkom om een keer vrijblijvend deel te nemen! Het Trefpunt is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 15.30 uur in Huis van de stad Rijswijk (Generaal Spoorlaan 2, 2283 GM Rijswijk). U betaalt € 10,- per dag. Dit is inclusief vervoer, koffie/thee, soep en een warme maaltijd.

Samenwerkingspartners

Cardia

Florence

Gemeente Rijswijk

Welzijn Rijswijk

Kom in contact met ons

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je ons beter leren kennen? Neem dan gerust eens contact met ons op.