Dienstverlening Particuliere Vervoersdienst opgeschort

Vanwege corona kunnen wij deze dienstverlening niet meer aanbieden. Deze dienst boden wij in het verleden aan als extra dienst aan onze Rijswijkse inwoners. Wij hebben momenteel geen vrijwilligers die bereid zijn om de centrale te bemensen en kunnen u daardoor niet meer koppelen aan een Rijswijker die bereid is om u te vervoeren.
Zodra we weer vrijwillige bezetting hebben zullen we onze dienst weer opstarten. Met het stilleggen van de Particuliere Vervoersdienst hebben wij ook de contributie niet meer geïncasseerd.

Particuliere Vervoersdienst

De Particuliere Vervoersdienst is een dienst waarbij vrijwilligers Rijswijkse senioren van vervoer en begeleiding voorzien. De vrijwilligers  stellen hun privé auto  beschikbaar tegen een  onkostenvergoeding. Dankzij deze dienst kunnen senioren onder andere op  bezoek bij familie of vrienden  en activiteiten ondernemen.

Voor wie is de Vervoersdienst bestemd?
De Vervoersdienst is bestemd voor inwoners van de gemeente Rijswijk die ouder zijn dan 67 jaar en om gezondheids- of mobiliteitsredenen geen gebruik kunnen maken van eigen of openbaar vervoer. Werkgebied & Tarieven Voor de dienst geldt een deelnemersbijdrage van € 30,-. Daarnaast betaalt de deelnemer een vast bedrag per rit.

Het werkgebied
Tot het werkgebied van de Particuliere Vervoersdienst behoren de gemeentes Rijswijk, Den Haag (m.u.v. Scheveningen), Delft,  Honselersdijk, Kwintsheul,  Leidschendam, Nootdorp,  Poeldijk, Voorburg en Wateringen. Binnen Rijswijk kost een enkele rit €3,- en naar de andere gemeentes €7,-. Dit bedrag wordt rechtstreeks aan de vrijwilliger betaald.

Rijtijden
Op werkdagen kunt u tussen 9.00 – 12.00 uur en 12.30 – 17.00 uur gebruik maken van de Vervoersdienst. Op nationale feestdagen is de dienst niet beschikbaar.

Spelregels en voorwaarden
De spelregels en voorwaarden (ingaande 1 mei 2020) vindt u hier

Wilt u meer ifnormatie?
Neem dan contact op met Welzijn Rijswijk door te bellen naar  070 – 757 9 200. Zij helpen u graag verder.

Kom in contact met ons

Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je ons beter leren kennen? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Ga naar contact