Vanwege de maatregelen in strijd tegen het coronavirus bieden wij momenteel een alternatief dienstenaanbod.
Kijk voor Sociaal Werk op deze pagina.

Aanmeldformulier Welzijn op Recept

Soms zit het even niet mee en is het leven lastig. U wilt hier wel iets aan doen, maar weet niet goed hoe dit aan te pakken. In dat geval kan Welzijn op Recept een uitkomst zijn. U gaat met de welzijnscoach in gesprek. Samen kijkt u wat u zou kunnen helpen, wat bij uw leefsituatie past. Waar krijgt u energie van? Welke interesses, talenten en ambities heeft u? En hoe gaat u hier mee aan de slag? Misschien lukt u dit zelfstandig, maar het kan ook zijn dat u hier eerst een helpende hand bij nodig hebt.

Hieronder kunt u het aanmeldformulier Welzijn op Recept invullen. Vul het formulier rustig in, lees de antwoorden goed na en druk daarna op de knop ‘Verstuur formulier’. Deze kunt u onderaan de pagina vinden. Na het versturen van het formulier neemt een sociaal werker contact met u op. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact op met ons, via telefoonnummer 070 – 757 9 200 of stuur een mail aan welzijnoprecept@welzijn-rijswijk.nl

Volledige naam*:

Geboortedatum:

Naam van de verwijzer*:

Datum aanvraag*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer*:

Postcode:

Doorverwezen voor*:

Eventueel passend arrangement*:
Samen/ontmoetingBewegenOntdekken/doenOntwikkeling

Bijzonderheden:

Akkoord:
Ik geef hiervoor toestemming
Klik bovenstaand vakje aan, als u ons toestemming geeft om aan uw huisarts door te geven dat u start met een activiteit. Indien nodig geeft u ook toestemming om met hem/haar te overleggen.