Speel-o-theek in Rijswijk: speelgoed gevraagd

Welzijn Rijswijk opent binnenkort een Speel-o-theek in de stad. Bij de speel-o-theek wordt het mogelijk om speelgoed tegen een kleine vergoeding te lenen. Er komt speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook is er speciale aandacht voor verschillende ontwikkelingsgebieden: taal-, verstandelijke, motoriek en sociaal-emotionele ontwikkeling.

De Speel-o-theek is belangrijk omdat het helaas niet voor iedereen mogelijk is om speelgoed voor zijn of haar kinderen te kopen. Het spelen met speelgoed heeft een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen, bijvoorbeeld op motorisch gebied. Door de komst van de Speel-o-theek wordt het spelen met speelgoed een stuk toegankelijker gemaakt.

Inzamelen speelgoed en donaties
Op dit moment is Welzijn Rijswijk druk bezig met het organiseren en inrichten van de Speel-o-theek. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Heeft u speelgoed over? Tot 15 juli kunt u speelgoed doneren die wij in de Speel-o-theek kunnen uitlenen. De inzamellocaties zijn:

  • Wijkcentrum Stervoorde (Dr. H.J. van Mooklaan, 2286 BA Rijswijk) maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur
  • Speeltuin Rozenstraat (Rozenstraat 46a, 2282 PG, Rijswijk (dinsdag t/m zaterdag 13.00 t/m 17.00 uur)

Voorwaarde: goed, werkend en compleet speelgoed geschikt voor de leeftijd 0 t/m 12 jaar.

Ook financiële donaties zijn van harte welkom. Het beschikbare geld zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuw speelgoed. Neemt u hiervoor contact op met Anna de Wit

 Meer informatie
Heeft u vragen, heeft u ideeën of bent u op zoek naar een samenwerking? Neem dan contact op met Anna de Wit, Sociaal Werker bij Welzijn Rijswijk. 06 – 404 84 996 of anna.dewit@welzijn-rijswijk.nl