Kom je erbij?! Een hele korte vraag, maar voor veel mensen een belangrijke vraag. Er zijn genoeg Rijswijkers die zich regelmatig alleen voelen. Soms geven ze zelfs aan eenzaam te zijn, maar vaak durven ze het juist niet te zeggen. Help je mee? Jij kunt iets betekenen voor een ander!

30 september t/m 7 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Ook in Rijswijk willen wij eenzaamheid zoveel mogelijk tegengaan. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Voel jij je alleen?
Wist je dat in Rijswijk er meerdere activiteiten zijn waar je aan kunt meedoen? Door op de knop hieronder te klikken kun je zien welke activiteiten er in Rijswijk georganiseerd worden in de Week tegen Eenzaamheid. Kom je erbij?

Campagne
Rijswijk tegen Eenzaamheid is de nieuwe campagne binnen gemeente Rijswijk. We hopen hiermee iedereen in Rijswijk te laten zien dat we samen veel kunnen doen tegen het alleen zijn. Neem een kijkje bij de campagne!

Wat kun je doen?
Het zijn vaak de kleine dingen. Nodig je buurman eens uit voor een kop koffie! Of laat de hond uit samen met de buurvrouw! Vraag die ene jongen mee die vaak alleen op het schoolplein staat. Stuur eens een kaartje naar iemand of beeldbellen is ook een gezellig idee. Alles om er samen voor te zorgen dat anderen zich minder alleen en eenzaam voelen. Kom je erbij?

Website
Alles rondom de Week tegen Eenzaamheid en de campagne, is te vinden op www.rijswijk.nl/komjeerbij. Hier is ook de activiteitenkalender te vinden.