Onze wijkcentra zijn op dit moment op afspraak open. Van vrije inloop kan helaas nog geen sprake zijn. Alleen bezoekers op afspraak, of met een aanmelding voor een activiteit zijn welkom.

Welzijn Rijswijk is weer stapsgewijs gestart met activiteiten, die momenteel bestaan uit bijeenkomsten in kleine groepjes, spreekuren en 1-op-1 afspraken. Dit alles op afspraak en op basis van aanmelding vooraf. De ontmoetingsruimte, normaal gesproken bedoeld voor een kopje koffie of een hapje eten blijft vooralsnog gesloten. Biljarten mag in groepjes van maximaal 4 personen. Daarbij dient wel de 1,5 meter afstand in acht te worden genomen.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan aanpassingen in Wijkcentrum Stervoorde. Zo is er onder andere een looproute aangelegd en zijn er diverse andere veiligheidsmaatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Bezoekers worden voorafgaand aan het (afgesproken) bezoek gevraagd naar hun gezondheid. Per zaal is een maximum aantal personen ingesteld.

Dagbesteding Ontmoetingscentrum
In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis is de dagbesteding Het Trefpunt weer opgestart. Deelnemers van Het Trefpunt zijn op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Particuliere Vervoersdienst
De dienstverlening van de Particuliere Vervoersdienst is weer hervat, deelnemers zijn hierover geïnformeerd. Wilt u zich aanmelden, of heeft u vragen? Neemt u dan contact op met een coördinator van de vervoersdienst via 070 – 757 9 200.

Externe verhuur wijkcentra
Met ingang van dinsdag 1 september is ook de externe verhuur weer opgestart. Vaste huurders van de wijkcentra worden door Welzijn Rijswijk op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken. Bij vragen verzoeken we u contact op te nemen via 070 – 757 9 200. Vraag naar het beheer. Ook kunt u bij hen terecht om de mogelijkheden te bespreken.

Dienstverlening In Contact gaat door
De dienstverlening van In Contact, waarbij wij Rijswijkers aan elkaar koppelen, gaat gewoon door. Via deze pagina kunt u zich aanmelden als u graag gebeld wilt worden door een andere Rijswijker, of als u juist iemand anders graag wilt bellen.

Telefoonnummers en bereikbaarheid Welzijn Rijswijk
Onze wijkcentra zijn beperkt open, maar vanzelfsprekend willen wij u nog steeds van dienst zijn. De verschillende afdelingen van Welzijn Rijswijk zijn bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder. Bij ons algemene telefoonnummer 070 – 757 9 200 kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur terecht met al uw vragen.

Op deze pagina vindt u de telefoonnummers en e-mailadressen van het personeel van Welzijn Rijswijk. Ook staan in dit overzicht de tijden waarop de verschillende afdelingen bereikbaar zijn. Het kan voorkomen dat medewerkers in gesprek zijn. U kunt dan óf een andere collega proberen te bereiken, of een berichtje via voicemail achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.