Donderdag 12 maart 2020

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, en de aangescherpte richtlijnen van het RIVM, heeft Welzijn Rijswijk besloten de deuren van haar wijkcentra te sluiten tot en met dinsdag 31 maart. Update dinsdag 24 maart: De wijkcentra blijft tot nadere berichtgeving gesloten.

Deze maatregel gaat in vanaf vrijdag 13 maart. Alle activiteiten van Welzijn Rijswijk worden tot nadere berichtgeving opgeschort. Dit geldt voor de activiteiten op zowel wijkcentrum Stervoorde, wijkcentrum Het Oude Raadhuis en Buurtsuper Sion (dit betreft alleen de activiteiten die door Welzijn Rijswijk georganiseerd worden).

De afdeling Maaltijdvoorziening blijft wel actief. Dit betekent dat senioren die gebruik maken van de dienst hun maaltijden gewoon zullen blijven ontvangen. De maaltijden worden bezorgd door personeel van Welzijn Rijswijk, en vrijwilligers tot de leeftijd van 60 jaar oud. De coördinator van de maaltijden is voor deze periode bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 14.00 uur via telefoonnummer 070 – 757 9 200 of via e-mailadres maaltijden@welzijn-rijswijk.nl.

Heeft u storing aan uw alarminstallatie kunt u ook tijdelijk op werkdagen tussen 09.00 en 13.30 uur terecht via telefoonnummer 070 – 757 9 200. Ook kunt u een bericht sturen aan alarm@welzijn-rijswijk.nl. De plaatsingen van nieuwe alarminstallaties wordt tot en met 31 maart opgeschort.

Voor vragen kunt u terecht bij de bij uw bekende contactpersonen. Zij zijn tijdens werkdagen telefonisch en per mail bereikbaar. De telefoonnummers van de medewerkers zijn op deze pagina te vinden.

Via de website van Welzijn Rijswijk en de social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van verdere berichtgeving: