Rijswijk, donderdag 1 oktober 2020

Gistermiddag heeft Welzijn Rijswijk het moeilijke besluit genomen om de externe verhuur van Wijkcentrum Stervoorde en Wijkcentrum Het Oude Raadhuis tot nader bericht stil te leggen. Deze maatregel gaat in op donderdag 1 oktober. De wijkcentra blijven wél open voor activiteiten van Welzijn Rijswijk.

Ondanks de genomen veiligheidsmaatregelen is in de praktijk helaas gebleken dat het voor Welzijn Rijswijk niet mogelijk is om toezicht te houden op alle bezoekers die via externe zalenhuur in de wijkcentra komen. En daarmee voor de veiligheid en gezondheid voor onze bezoekers in te staan. Wij vinden dat wij het verplicht zijn om onze eigen medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zoveel mogelijk te beschermen.

Activiteiten
De activiteiten die worden georganiseerd door Welzijn Rijswijk gaan gewoon door. Naast de basisregels die voor het coronavirus gelden, zullen wij u bij ontvangst vragen naar uw gezondheid, en uw gegevens registreren. Ook is het aantal deelnemers per activiteit teruggedraaid. Activiteiten die niet door Welzijn Rijswijk worden georganiseerd, maar door externe organisaties zoals bijvoorbeeld Vereniging Buurtraad Steenvoorde (VBS) en bewegingscursussen gaan niet meer door. Heeft u zich aangemeld voor een activiteit, zult u door de organisator worden geïnformeerd.

Voor externe organisaties
De zaalreserveringen die voor u ingepland staan komen te vervallen. U wordt hierover geïnformeerd. Zodra wij zich hebben op een versoepeling van deze maatregel, zullen wij u daar vanzelfsprekend nader over informeren. Mocht u vragen hebben over uw huidige reserveringen, verzoeken wij u contact op te nemen met Sociaal Beheerder Errol Zeefuik, te bereiken via 070 – 757 9 200 of errol.zeefuik@welzijn-rijswijk.nl

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, kunt u tussen 09.00 en 16.00 uur bellen naar 070 – 757 9 200 of een bericht sturen aan info@welzijn-rijswijk.nl