Vanaf dinsdag 2 juni gaat Welzijn Rijswijk weer heel voorzichtig opstarten met activiteiten in de wijkcentra. De RIVM-richtlijnen staan vanaf die datum toe dat er maximaal 30 personen in de wijkcentra aanwezig zijn.

De wijkcentra gaan beperkt open. Van vrije inloop kan helaas nog geen sprake zijn. Alleen bezoekers op afspraak zijn welkom.

Welzijn Rijswijk start stapsgewijs activiteiten op, die in het begin zullen bestaan uit spreekuren, 1-op-1 afspraken en bijeenkomsten in kleine groepjes. Dit alles op afspraak en persoonlijke uitnodiging. De activiteiten worden binnenkort op de website bekendgemaakt, ook staat daar aangegeven hoe u zich kunt inschrijven voor een activiteit.

De ontmoetingsruimte, normaal gesproken bedoeld voor een kopje koffie, een hapje of een potje biljarten, blijft vooralsnog gesloten.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan aanpassingen in Wijkcentrum Stervoorde. Zo is er onder andere een looproute aangelegd en zijn er diverse andere veiligheidsmaatregelen getroffen in verband met het coronavirus. Bezoekers worden voorafgaand aan het (afgesproken) bezoek gevraagd naar hun gezondheid.

Dagbesteding Ontmoetingscentrum
In Wijkcentrum Het Oude Raadhuis wordt dagbesteding Het Trefpunt vanaf 8 juni aangepast opgestart. Deelnemers van Het Trefpunt zijn middels een brief geïnformeerd.

Particuliere Vervoersdienst
De dienstverlening van de Particuliere Vervoersdienst zal nog niet worden hervat, in verband met de RIVM-maatregelen.

Externe verhuur wijkcentra
Vanwege de scherpe maatregelen zal er tot tenminste 1 september geen externe verhuur plaatsvinden in beide wijkcentra. In de maand augustus zal deze situatie opnieuw worden bekeken. Vaste huurders van de wijkcentra zullen door Welzijn Rijswijk op de hoogte worden gehouden middels e-mail of per telefoon. Bij vragen verzoeken we u contact op te nemen via 070 – 757 9 200 of info@welzijn-rijswijk.nl

Dienstverlening In Contact gaat door
De dienstverlening van In Contact, waarbij wij Rijswijkers aan elkaar koppelen, gaat gewoon door. Via deze pagina kunt u zich aanmelden als u graag gebeld wilt worden door een andere Rijswijker, of als u juist iemand anders graag wilt bellen.

Telefoonnummers en bereikbaarheid Welzijn Rijswijk
Onze wijkcentra zijn beperkt open, maar vanzelfsprekend willen wij u nog steeds van dienst zijn. De verschillende afdelingen van Welzijn Rijswijk zijn bereikbaar voor al uw vragen. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder. Bij ons algemene telefoonnummer 070 – 757 9 200 kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur terecht met al uw vragen.

Op deze pagina vindt u de telefoonnummers en e-mailadressen van het personeel van Welzijn Rijswijk. Ook staan in dit overzicht de tijden waarop de verschillende afdelingen bereikbaar zijn. Het kan voorkomen dat medewerkers in gesprek zijn. U kunt dan óf een andere collega proberen te bereiken, of een berichtje via voicemail achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.