Wegens het aflopen van de zittingstermijn van drie leden is Welzijn Rijswijk op zoek naar drie nieuwe leden voor de Raad van Toezicht. Het gaat daarbij om een voorzitter, een lid met kennis van subsidiestromen, nieuwe financieringsvormen & innovaties en een lid met kennis en ervaring op het gebied van het brede welzijnsdomein.

“Welzijn Rijswijk is een organisatie die continu in ontwikkeling is.” geeft Ad van Steensel (voorzitter Raad van Toezicht) aan. “Het geeft mij veel plezier om onderdeel van die ontwikkeling te mogen zijn. De samenleving heeft mij veel kansen geboden, op deze manier kan ik iets teruggeven: met elkaar zorgen voor een sterke organisatie die de Rijswijkse inwoner ondersteuning biedt op de momenten dat dat nodig is.” Als lid van de Raad van Toezicht draag je bij aan het beleid en de kwaliteit van de dienstverlening. Affiniteit met het welzijnswerk, strategisch denkvermogen en een teamgeest zijn belangrijke eigenschappen voor de functie.

Ook houd je toezicht op het beleid van de Raad van Bestuur en de algemene gang van zaken binnen de organisatie. Je draagt bij vanuit jouw maatschappelijke betrokkenheid en expertise.

Afspiegeling van de maatschappij
Of het nou gaat om werkervaring, culturele achtergrond, leeftijd, gender of ervaring met toezichthouden: Welzijn Rijswijk heeft diversiteit hoog in het vaandel staan. “Daarom roepen wij iedereen op om te reageren, ook als je twijfelt of jouw achtergrond helemaal bij de functie past”, geeft Ad aan. Welzijn Rijswijk streeft ernaar dat minimaal één van de leden afkomstig is uit Rijswijk.

Meer informatie en reageren
De vacatures zijn te vinden via de knoppen hieronder. Reageren kan tot 28 augustus, vragen kunnen gesteld worden via rvt@welzijn-rijswijk.nl