Aanmeldformulier Welzijn op Recept

Wat is Welzijn op Recept?

Soms zit het even niet mee en is het leven lastig. U wilt hier wel iets aan doen, maar weet niet goed hoe dit aan te pakken. In dat geval kan Welzijn op Recept een uitkomst zijn. U wilt wat ondernemen maar u weet niet zo goed hoe of wat. Wilt u ontdekken waar u goed in bent, waar u plezier aan beleeft of heeft u na een moeilijke periode behoefte aan afleiding?

Een sociaal werker kijkt samen met u naar de mogelijkheden. U gaat in gesprek over wat u kan en wil om iets te vinden wat goed bij u past. Denk aan contact met de mensen om u heen, een leuke activiteit om anderen te ontmoeten, een hobby, een passie herontdekken of zelf iets goeds doen voor een ander.

Waar krijgt u energie van? Waar wordt u blij van?

Meer informatie & aanmelden

Welzijn op Recept is gratis. U kunt aangemeld worden door de huisarts of een andere hulpverlener.
U kunt zich ook zelf aanmelden bij Welzijn op Recept.

Aanmelden kan op verschillende manieren:

Bel naar:

 • Karin van Frankenhuyzen: 06-45474440 (dinsdag t/m vrijdag)
 • Harley Willemse: 06-36435878 (dinsdag, woensdag, donderdag)

Stuur een mail aan: welzijnoprecept@welzijn-rijswijk.nl

U kunt ook het  aanmeldformulier Welzijn op Recept invullen. Vul het formulier rustig in, lees de antwoorden goed na en druk daarna op de knop ‘Verstuur formulier’. Deze kunt u onderaan de pagina vinden. Na het versturen van het formulier neemt een sociaal werker contact met u op. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact op met ons, via telefoonnummer 070 – 757 9 200 of stuur een mail aan welzijnoprecept@welzijn-rijswijk.nl

  Volledige naam*:

  Geboortedatum:

  Naam van de verwijzer*:

  Datum aanvraag*:

  E-mailadres*:

  Telefoonnummer*:

  Postcode:

  Doorverwezen voor*:

  Eventueel passend arrangement*:
  Samen/ontmoetingBewegenOntdekken/doenOntwikkeling

  Bijzonderheden:

  Akkoord:
  Ik geef hiervoor toestemming
  Klik bovenstaand vakje aan, als u ons toestemming geeft om aan uw huisarts door te geven dat u start met een activiteit. Indien nodig geeft u ook toestemming om met hem/haar te overleggen.