Aanmeldformulier Welzijn op Recept

Soms zit het even niet mee en is het leven lastig. U wilt hier wel iets aan doen, maar weet niet goed hoe dit aan te pakken. In dat geval kan Welzijn op Recept een uitkomst zijn. U gaat met de welzijnscoach in gesprek. Samen kijkt u wat u zou kunnen helpen, wat bij uw leefsituatie past. Waar krijgt u energie van? Welke interesses, talenten en ambities heeft u? En hoe gaat u hier mee aan de slag? Misschien lukt u dit zelfstandig, maar het kan ook zijn dat u hier eerst een helpende hand bij nodig hebt.

Hieronder kunt u het aanmeldformulier Welzijn op Recept invullen. Vul het formulier rustig in, lees de antwoorden goed na en druk daarna op de knop ‘Verstuur formulier’. Deze kunt u onderaan de pagina vinden. Na het versturen van het formulier neemt een sociaal werker contact met u op. Komt u er niet uit? Neemt u dan contact op met ons, via telefoonnummer 070 – 757 9 200 of stuur een mail aan welzijnoprecept@welzijn-rijswijk.nl

  Volledige naam*:

  Geboortedatum:

  Naam van de verwijzer*:

  Datum aanvraag*:

  E-mailadres*:

  Telefoonnummer*:

  Postcode:

  Doorverwezen voor*:

  Eventueel passend arrangement*:
  Samen/ontmoetingBewegenOntdekken/doenOntwikkeling

  Bijzonderheden:

  Akkoord:
  Ik geef hiervoor toestemming
  Klik bovenstaand vakje aan, als u ons toestemming geeft om aan uw huisarts door te geven dat u start met een activiteit. Indien nodig geeft u ook toestemming om met hem/haar te overleggen.