Onze wijkcentra zijn momenteel gesloten wegens het coronavirus. Lees verder op deze pagina.

In Contact

Heeft u behoefte aan een gesprek? Of wilt u juist een ander een hart onder de riem steken? Meld u dan op ons digitale prikbord of om te bellen met een andere inwoner. Welzijn Rijswijk koppelt inwoners van Rijswijk aan elkaar. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar In Contact

Bereikbaarheid Welzijn Rijswijk

Onze wijkcentra zijn momenteel gesloten wegens het coronavirus, maar zijn wel bereikbaar. Op werkdagen tussen kunt u tussen 09.00 en 16.00 uur bellen naar 070 – 757 9 200. Voor de beschikbaarheid van onze medewerkers klikt u op de knop hieronder.

Lees verder

Wijkcentra

Onze twee wijkcentra zijn centraal gelegen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wijkcentrum Het Oude Raadhuis, in het oude centrum van Rijswijk, is een statig herenhuis gelegen in een mooi park. Wijkcentrum Stervoorde ligt aan de andere kant van Rijswijk, dichtbij winkelcentrum ‘In de Bogaard’.

Op beide locaties vinden allerlei activiteiten plaats die niet alleen door Welzijn Rijswijk maar ook door andere organisaties worden aangeboden. Wilt u hier meer over weten of heeft u andere vragen neemt u dan eens contact met ons op.

Daarnaast bent u altijd welkom in de ontmoetingsruimtes voor een kopje koffie, thee, frisdrank of een biertje. Het nuttigen van een kop soep, een broodje of snack naar keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Loop eens binnen voor een praatje en wat gezelligheid.

Wijkcentrum Stervoorde Rijswijk
Wijkcentrum Stervoorde

Adres
Dr. H.J. van Mooklaan 1
2286 BA Rijswijk

Telefoon
070-757 9 200

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30- 23.00 uur

klik hier voor de locatie op Google maps

Lees verder
Wijkcentrum Stervoorde Rijswijk
Wijkcentrum Het Oude Raadhuis

Adres
Laan Hofrust 4
2282 AL Rijswijk

Telefoon
070-757 9 250

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

klik hier voor de locatie op Google maps

Lees verder