Onze wijkcentra zijn momenteel gesloten wegens het coronavirus. Lees verder op deze pagina.

In Contact

Heeft u behoefte aan een gesprek? Of wilt u juist een ander een hart onder de riem steken? Meld u dan op ons digitale prikbord of om te bellen met een andere inwoner. Welzijn Rijswijk koppelt inwoners van Rijswijk aan elkaar. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar In Contact

Bereikbaarheid Welzijn Rijswijk

Onze wijkcentra zijn momenteel gesloten wegens het coronavirus, maar zijn wel bereikbaar. Op werkdagen tussen kunt u tussen 09.00 en 16.00 uur bellen naar 070 – 757 9 200. Voor de beschikbaarheid van onze medewerkers klikt u op de knop hieronder.

Lees verder

Wijkcentrum Het Oude Raadhuis

Wijkcentrum Het Oude Raadhuis ligt direct achter de Herenstraat en het oude winkelcentrum van Rijswijk. Het is een oud herenhuis gelegen in een mooi park. Met het openbaar vervoer is het wijkcentrum eenvoudig te bereiken. Voor organisaties, stichtingen en verenigingen is het mogelijk om ruimtes te huren in dit wijkcentrum.

Wilt u andere mensen ontmoeten of een nieuwe hobby ontdekken? Vindt u het leuk om uw kennis of talent te delen met anderen? Dan bent u van harte welkom in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op, we denken met u mee en praten graag samen verder.

Verhuur ruimtes

De ruimtes worden niet verhuurd voor particuliere en commerciële doeleinden (bruiloften, partijen e.d.). Voor andere doeleinden kunt u voor verhuur altijd contact met ons opnemen.

Naast de Catharina Gerritsenzaal is er nog een mogelijkheid voor het huren van de sportruimte deze ligt ook op de 1e verdieping en is ook door middel van een trap of lift te bereiken. Deze biedt plaats aan ca. 20 personen.

De huurprijs wordt per dagdeel berekend en is op te vragen bij de afdeling verhuur, telefoon: 070-757 9 206 (di, do en vrij) en via email info@welzijn-rijswijk.nl.

Catharina Gerritsenzaal

Deze ruimte bevindt zich op de 1e verdieping en is door middel van een trap of lift te bereiken. De ruimte biedt plaats aan ca. 35 personen en heeft een mooi uitzicht op het park.