Onze wijkcentra zijn momenteel gesloten wegens het coronavirus. Lees verder op deze pagina.

In Contact

Heeft u behoefte aan een gesprek? Of wilt u juist een ander een hart onder de riem steken? Meld u dan op ons digitale prikbord of om te bellen met een andere inwoner. Welzijn Rijswijk koppelt inwoners van Rijswijk aan elkaar. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Ga naar In Contact

Bereikbaarheid Welzijn Rijswijk

Onze wijkcentra zijn momenteel gesloten wegens het coronavirus, maar zijn wel bereikbaar. Op werkdagen tussen kunt u tussen 09.00 en 16.00 uur bellen naar 070 – 757 9 200. Voor de beschikbaarheid van onze medewerkers klikt u op de knop hieronder.

Lees verder

Wijkcentrum Stervoorde

Wijkcentrum Stervoorde is centraal gelegen aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1, nabij winkelcentrum ‘In de Bogaard’. Via openbaar vervoer (bus 18 en 30) maar ook met eigen vervoer is Wijkcentrum Stervoorde eenvoudig te bereiken.

Het wijkcentrum wordt gebruikt voor diverse activiteiten. Ook bieden wij enkele ruimtes in de verhuur aan. Het is niet mogelijke om de ruimtes te huren voor particuliere doeleinden (bruiloften e.d.); voor andere gelegenheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Hieronder ziet u een kort overzicht van de ruimtes.

Theaterzaal

In het midden van ons wijkcentrum bevindt zich de Theaterzaal. Deze is 260 m2 en biedt plaats aan ca. 150 personen.

Vergaderruimtes & Sportzaal

Wijkcentrum Stervoorde heeft tevens de beschikking over 3 kleinere vergaderruimtes en een mooie sportruimte.

Vergader/ activiteitenruimte

Deze ruimte is 101 m2 en is geschikt voor ca. 60 personen.